Denna lätt bortglömda dag infaller den 30 oktober efter att ha flyttat runt i almanackan i flera år. Idag uppmärksammas alltså alla som sliter hårt med att tillfredsställa sin partner med en allt annat än passiv ända. Dagen har funnits sedan sent åttiotal då män tydligen samlades i små grupper för att utbyta historier om karlar de mött i sängkammaren och deras fabulösa förmåga att tillfredsställa.
Och nu slår vi alltså ett slag för dessa män och vill utbringa ett stort ”Grattis! Vi är SÅ tacksamma för allt ni gör!”.

Om du mot förmodan fortfarande sitter framför den här artikeln som ett frågetecken så är definitionen av en ”power bottom” (enligt Urban Dictionary) denna:

”En dominant ”passiv” som tycker om att ta kontroll över den aktives penetration under en sexakt. Power bottoms är ofta skickliga med tungan och ger både bra avsugningar och är duktiga på att slicka röv.”

Vi måste dock tillägga att det stör oss att det inte finns en vettig översättning av begreppet top/bottom på svenska. Aktiv/passiv känns ju helt fel i det här sammanhanget. Har ni några förslag på top/bottom-begreppet som vi inte tänkt på? Maila bums!

Tills dess: Fira nu PBAD säkert och sexigt.
Eller bara med en ask choklad.

PS. Gillar ni plagget modellen på bilden har på sig? Köp det i
QX SHOP