Nu är den definitivt här sommaren (nå några regndagar lär det kanske bli framöver). Och för att markera detta är det lördag kväll premiär för årets Before på Mälarpaviljongen. Kvällen till ära har man bjudit in två nya DJs till klubben; Daniel & Mikael som tidigare har spelat på Torget, Spybar och Magenta.
– Det kommer att spelas Detroit deep house samt Chicago inspirerad och övrig vocalhouse, berättar klubbvärden Navid Kabiri.
Mälarpaviljongens sommarklubbar blir förutom lördagens Before, Barbie-que på söndagar, då girllen sätts upp på pråmarna och Thank Go It’s Friday med Jackie Clean som värdinna.



Hett på Post op!

Lördag betyder Libra på Kolingsborg. Ikväll spelar Londonbaserade Per QX på stora golvet och i Panoramabaren spelar Anders Sewerinsson. Dessutom är det Post-Op klubb i källaren som håller öppet från 24 – 05. Temat är Schnell-Fick-Hosen!


Guldrummet utlovar ”massor med transor” när man på lördagskvällen med värdinnorna Miss Ursula och Miss Lolita bjuder in till ett Tranny party. Bakom DJ-båset står Nadja som gör sin debutspelning och tillsammans med henne levererar Hellis dansmusiken. Klä ut dig eller klä av dig är uppmaningen till alla gästerna!



Och mer av stans gayutbud: Torget, Side Track, Roxy, Momma, Göken, SLM, Björn Pub…. men tyvärr sista kvällen för Intakt som nu gör sommaruppehåll och letar nya lokaler till hösten!


MALMÖ
Att Malmö har alla förutsättningar att utvecklas till Sveriges mest internationella Party-metropol har Joe på Wonk och Staffan Lindberg på Babel/Backlash sedan länge insett! Ikväll bjuder Wonk in Dj Rafa Gomez från Barcelona. Närheten till Kastrup gör att det är lätt att flyga in storheter av allsköns slag. Så fyll A2 med dansande homos!



GÖTEBORG
Historien har en tendens att gå igen och ibland är det verkligen av godo! Ikväll har Belle invigningsfest på Bellmansgatan 7, där en av Sveriges mest legendariska gayklubbar häll till; Bacchus. För att fira tar man bland annat hjälp av burlesque-klubben Tip the Velvet! Ta er dit och känn hur historiens vingslag även fläktar i nya tider!


Och visst har Göteborg ett brett utbud för de som vill parta loss i regnbågens färger. Gretas, Gossip, BeeBar och Haket håller öppet!



Landet Runt
I Linköping har Club Joy öppet med Dj Lena som spelar. Grannstaden Norrköping har gayklubben Seaside som nu startar festandet likt Borås-klubben Magasinet varje lördag. I Piteå är det Diamanter som står i centrum och festarrangörerna på Polstjärnan uppmanar alla att ta med strasset! Fest är det även i Östersund med Club Alexis på Twain.