STOCKHOLM
Fredag
Diamond Dogs är tillbaks på Paradise scen fredag kväll då klubben samtidigt passar på att fira in nationaldagen. Med schlager och hit levererat av Andreas Graveleij, house och RnB av Emil Hellman och rosa bubbel och coctail kan du förbereda lördagens maniska flaggviftande – allt med målet att vifta snabbare än norrmännen!




Lezzie Friday på Momma betyder skön barstämning, snackig middag och denna vecka Dj Felicia som spelar. Dessutom utlovas popcorn och att det blir en toppen-kväll! Lezzie på Momma betyder lite coolare på Roxy, i alla fall i början av kvällen. Sedan ett helt perfekt barhoppande från ena till andra sidan Nytorget.




Guldrummet tar fredag kväll hjälp av Micke Hi och bongotrummisen Taner för att skapa lika stort partykaos som uppstod förra helgen! I moderklubben Ambassadeur har man besök av en av Frankrikes största dj-stjärnor Martin Solveig. Fransk DJ = garanterat bra musik! Toppenlösning – Guldrum för de mer gayish och Ambassadeur för alla.



Blackie på Knast har tagit sig an några av de mest utsatta när snart sommaren är i full blom: de suoergulliga sommarkatterna som när hösten kommer lämnas av sina supertgulliga hussar och mattar med supergulliga barn. Festa som sommarkatter till stöd för Fia-hemmet som tar hand om de övergivna katterna när barnen med de tindrande ögonen gullat färdigt!



Fredag betyder även Thank God It’s Friday på Mälarpaviljongen. Vackra Jackie Clean ser till att festen kommer igång. Jo det är lite kyligt, men med en extra tröja och paviljongens värmelampor glödande så blir det garanteras sommarmys nu när regnet dragit bort!



Lördag
Libra gör ännu en Berlin! From Berlin to Stockholm kommer Dj Marc Nuit som senast han spelade fick inte bara en böljande dansgolv utan även ovationer av danspubliken som tack för en svettig natt! För de som vill mixa berlinsk danskaos med hits så är Panoramabaren såklart öppen med Jonas Lindewik och Bernhard som DJs.



Guldrummet har en av Sveriges skönaste DJs på besök ifrån sin nya hemstad London. Per QX kunde inte låta bli att komma hem på självaste nationaldagen så tillsammans med sexiga GoGo-killar kommer han att lära ut hur klubbmusiken i London numera låter. Och innan dess – jo det blir ganska varmt nu – är det klubben Before på Mälarpaviljongen som har uppvärmning.




Nationaldagen är även den kväll då det för denna säsong blir slutslickat! Och för att riktigt festa av denna sista Slick-kväll har The Hidden Cameras-medlemmen Joel Gibbs tagits in för att prick klockan 23.00 uppträda. Efter det fortsätter han jobba med att bakom DJ-båset få gästerna på bästa tänkbara gladhumör.



Och så klart fredag, lördag och söndag gör man klokt i att festa på läderklubben SLM, Side Track, Morfar Ginko, Momma, Roxy, Torget, Göken och Mälarpaviljongen eller coola ner med kaffe på Chokladkoppen eller Copacabana. Och på söndag är såklart Patricia öppet som vanligt.


MALMÖ
Det är första fredagen i månaden och det betyder att klubben DNA är på A2. Denna fredag är det Dj Daniel som flugit in från London och det blir modelltävling med Pure models. Öppet till 04.00 på morgonen och som alltid har alla boende i Danmark och som kommit med tåg fri entré!




Vill man vara skinhead både här och där är det SLM man skall besöka fredag kväll. Huvud eller hela baletten kan man få fixat om man är läderbög och medlem såklart.



Wonk har som alltid öppet på lördag och bjuder på storfest. SLM har S.U.B. med Dj Tiger. Klubben på Ystadsgatan och med S.U.B. kompletteras natten med den skönaste housemusiken för lädergrabbar.



GÖTEBORG
Björnarna dominerar denna helg Göteborg! Bear Weekend betyder bar på fredag, megafest på lördag (bägge på Haket/Yamoto) och brunch på söndag och däremellan bad och besök på Sjöfartsmuseet. Öppet för alla killar som vill ha en social och trevlig festmiljö!




På lördag är det HBTQ-fest på nyöppnade Belle i gamla ärevärdiga Bacchus lokaler. Det är helt tokkul att den lokalen gayas till igen!


För alla andra eller björnar som vill kolla runt i stan gäller såklart Gretas, Beebars fredagskalas såväl som Beebar resten av helgen och Gossip.


LANDET RUNT
Västerås med klubben KAK är tillbaks med kalas på Elite Stadshotell. På scen står Jonny Fagerman (Schlagerman) och DJ är Jocke medan Stefan sköter Karaoken. Lördag blir det också Nationaldagsfest på Magasinet i Borås. Fredagspub är det i Kristianstad och i Norrköoing har Seaside öppet för fest på lördag. Lördag kväll är det Pubafton på Club Strawberry i Växjö.