Som alla midsomrar är flyr människor från städerna även detta år och lämnar enbart helt förvirrade turister kvar! Men några tappra har öppet på självaste Midsommarafton.
I Göteborg är det Gossip som håller ställningarna medan det i Stockholm finns alternativ för gaykillar: Läderklubben SLM eller videoklubben 10Dencys Arabic Delight-fest. Med tanke på väderporgnosen med kyla och regn så kan de som har öppet kanske satsat helt rätt!




På lördag återgår stora delar av gaysvängen dock till verkligheten. I Göteborg öppnar Gretas för en festnatt och självklart har även Gossip öppet. Beebar har dock stängt.
I Malmö är den Wonk Joes B-DAY bash där alla kalaspinglor firar Dj Joes födelsedagkalas med Deejay Jonny, gogograbbar och Belindas Karaoke.
I Stockholm har Libra öppet, blir det vackert väder är det Before på Mälarpaviljongen. SLM har mixad fest med ståtligt smörgåsbord. Har du inte fixat biljett ännu kan du göra det fredag kväll på SLM. Eftersläpp från 22.00 och det är öppet till 03 med Dj K-Paxian som spelar så det kommer stå härliga till på dansgolvet. Lördag har Torget och Roxy öppnat upp igen.




HALMSTAD
I Halmstad blir det Midsommarfest på lördag – en av årets riktiga höjdpunkter. Det bjuds på scenshow, mingel under stjärnorna, dans och självklart massa sydsvenskar som vet att Nidsommar firas just på Halmstads gayklubb Nightlife.


BORÅS
En annan aktiv festavdelning inom RFSL är den i Borås. Varje lördag under terminerna har man sitt Lördagsmagasin och Midsommar är inget undantag. Stor uteservering utlovas förutom hela feststämningen. Passa på att besöka magasinet nu för sedan är det sommaruppehåll fram till mitten av augusti.