Det är inte över – vi lovar. I helgen är det full fart igen på landets gayklubbar. Inte minst i Göteborg där Madonna ser till att vibrationerna hålls vid liv.
Där blir det självklart specialtema på klubbarna. Medan Gretas kör på till 04 varje fredag och lördag. På Gossip hålls en Madonna Tribute-fest på lördagskvällen vilket lär innebära en fullständig orgie i Madonna-låtar.
Belle, eller för gamhomona Bacchus, har musikalfest på lördagskvällen. Självklart har BeeBar öppet liksom Haket.



STOCKHOLM
Ta chansen och njut dessa de sista veckorna av 2009 års sommar. Bra start är självklart Mälarpaviljongen och Göken ett kvarter upp från Norr Mälarstrand.
På Mälarpaviljongen är det Thank God It’s Friday ikväll med Marcus Ullmarker som spelar rytmisk balearic & beachhouse och såklart vackra Jackie Clean som värdinna. Lördagen är det Club Before med Dj Pamela som levererar somriga set. Även denna kväll hoppar Jackie in som värdinna och gör stämningen extra vänlig!
Saknar ni Pride Parks restauranger? Då är det klokt att ta sig till Nacka och Koloni, eller svänga om Side Track och Momma. Alla såklart öppna om än med en lite sliten personal! Var extra snälla mot dem denna helg!
Zipper kör gayhårt på lördag med Edward af Sillén som spelar schlager och Kayo herself kör i Diva Room med brorsan Dj Ski och Anders Carlberg plus surprise DJs. JJ och Bobby Malmlin spelar house på stora golvet. Den mixade klubb Nype Nattklubb har öppet fredag ledd av Carolina och Katarina. ”Alla gaysen brukar vi släppa in gratis”, berättar Tobbe Nyman.
På Paradise är det Emil Hellman som ser till att schlagertemat från Pride hålls vid liv på stora golvet. I Panoramabaren spelar Jonas Lindevik house och RnB. På lördagen blir Paradise omvandlat till Libra och där spelar denna helg Per QX som fått tydligen mersmak för sin gamla hemstad Stockholm och stannade en vecka till. Panoramabaren återigen styrd av Lindevik.
Och så Torget såklart, Roxy, Papa Ray Ray som hade en av de snyggaste paradvagnarna i år! Och på SLM är det K-Paxian som sköter musiken på lördagskvällen.



MALMÖ
I Malmö tipsar vi om trashbaren Square Side vid Möllevången för en fredagsfest. Inte totalgay men skönt mixat. Lördag styr Wonk men utan Deejay Joe som ju kom med i Robinson! Vi får se hur han klarat sig i någon läskig övärld i höst. Part blir det såklart i alla fall.
På SLM är det sommarklubb vilket innebär att gästerna rekommenderas att vara sommar- (= lätt) klädda.



UPPSALA/NO

KÖPING
Festsugna i Uppsala har på fredagskvällen enkelt. Orange öppnar upp klubben Selma där Dj Inca står för musiken. Och på lilla dansgolvet spelar Banditprinsessan.
I Norrköping kör RFSL på högvarv med Seaside. Fest 22-03.