Vem är du?
Kennet är en flygvärdinna, jag säger flygvärdinna för det känns lite kul och queer, och låter dessutom snyggare. Man tänker ju direkt på en sån där snygg kvinna från åttiotalet med fint hår och liten hatt. Jag bor i Stockholm med en akvariefisk sedan min gravida kompis flyttade ihop med sin pojkvän.
Varför är du med i Stockholm-Arlanda?
– Produktionsbolaget var på jobbet en dag och hade audition. Så jag pratade med dom och sen ringde de upp och ville ha med mig. Och nu har dom följt med mig ett bra tag, från incheckning till det att jag landar. Jag tror jag är med en hel del och det är inte bara mina duktiga sidor som visas… (skrattar)
Har du flugit länge?
– Nej, jag är relativt ny. Jag började på Norweigan för ett och ett halvt år sedan, och älskar det. Vi är ett ungt bolag med många trevliga anställda och jag älskar att man kommer folk så nära under arbetstid. Efter en halvtimme i luften vet man om gubben hemma är dålig i sängen och hur många din kollega haft sex med. Ibland kan jag förvånas över hur mycket man berättar, men det är kul att öppna sig och jag ångrar mig aldrig.
Vad gör dig till en bra flygvärdinna?
– Jag har förmågan att hantera alla möjliga människor, en väldigt bra egenskap i servicebranschen.
Flygvärdinnor ser alltid så fräscha ut, har du nåt skönhetstips?
– De flesta flygvärdinnor har alltid med sig ansiktsvatten som de sprutar ner sig med för att hålla sig fräscha. Annars tycker jag att man ska ha så mycket fejkat på sig som det bara går, au naturelle funkar inte. Och se till att ha en välfylld necessär, en flygvärdinnas kabinväska är alltid fylld till hälften av en necessär.
Vilken är din favoritdestination?
– Jag är en “inrikeshäxa”och älskar att flyga till Umeå och Luleå och bo på hotell.
Stämmer det att flygbranschen är väldigt gaytät?
– Ja, det stämmer nog rätt bra. Men där finns såklart straighta män också, och man blir alltid lite förvånad, och besviken när dom är snygga, när dom kommer och säger att dom har fru och barn hemma, det bryter ju mot naturlagarna (skrattar).
Händer det att du yttrar frasen “coffee, tea or me?”
– Självklart.
Hört uttrycket “luftmadrasser”?
– Haha, nej den var ny för mig. Den var ju väldigt bra!
Drömpassagerare?
Burt Reynolds och Dolly Parton. Gärna i ett plan inrett i träimitation och krom.
Är du med i 10.000-metersklubben?
– Nej, det är jag inte… Stackars mig.

Stockholm-Arlanda har säsongspremiär på TV3 onsdag kväll 20.00