Lucia är fortfarande så magiskt det skall vara. Tiotusentals hyllade med självklarhet den lilla grabben som var på reklamplats för varuhuskedjan, några hundra vräkte ur sig skit. Finns det något så självklart som att Lusselle det är till för allt och alla som vill skingra mörkret? Inget troll skall få ta vår Lucia från oss mer!

Så därför skockas vi denna tisdagsnatt kring videoklubben Manhattans luciatåg med ”transor”. Det bjuds på pepparkakor och glögg såklart och Luciorna vandrar med hel eller delvis skrud genom utmed ”halkans” vinglande gångar. För när midvinternattens köld här hård, då vet stjärngossar och lucior hur den skall värmas. Klockan 17.00 och 21.00 skrider lussetåget.

 

Även Secret Garden firar Lucia ikväll och som ni ser i bildgalleriet är luciakronorna väl inkörda! Det blir lusseskoj och lussetåg mellan EXAKT 21-21.30 och därefter kaos såklart.

– Jag håller i trådarna,så det blir fart och fläkt, berättar LeoB ! Medverkande i lussetåget är Ima Queen, Lucky Slut Bonita, Tim the model, Kim the stripper, Tom the one and only och jag själv som Tomtebitch. Som grädden på moset blir det final med lite manlig fägring alla striptease

För de som aldrig kan njuta sig slut av vackra lussedussor så kan vi berätta att buss 3 går mellan Manhattan och Secret Garden. Smidigt och enkelt!