5. En sen julklapp

Kattmynta för bögar skulle man kunna kalla den grå mysbyxan. Alla bögar vi har pratat med ser den grå bulvanliga tygbyxan som oerhört upphetsande och bara skriker ”titta mig mellan benen”. Detta har Rick Twombly Fitness i Atlanta tagit fasta på och bjuder på en sen julklapp där duniga män utför gymnastiska övningar i, ja just det, grå träningsbyxor. Enjoy!

4. Colton Hayes visar tuttarna
Skådisen är en av årets mest populära garderobsöppnare och bögfansen älskar att följa Arrow/Teen Wolf-skådisens Insta. Nyligen gav han, via Instagram, oss vad vi vill ha, enligt de önskningar han tydligen får in:
”Show us your tits!!!’ The #1 thing said to me online this year. Happy Holidays…ur all getting coal.” Vassego!

3. Byxor av!
Nyligen vann brittiska fotbollslaget Leeds United en match mot Brentford och som vanligt väntade fans vid sidan av planen för att få en autograf eller ännu bättre, en matchtröja av spelarna. Men Leeds Uniteds bossar har bestämt att spelarna inte få ge bort tröjor hur som helst så den fotbollstraditionen blev det inget av med. Men Leeds United försvarare Gaetano Berardi ville ändå ge ett manligt fans något extra så han tog helt enkelt av sig shortsen och gav bort dom. Här kan ni se mer av den udda gesten.

2. Porrens egen mannequin challenge
Näst efter Pokémon-jakt och clownskräck måste väl mannequin challenges vara årets stora fluga i sociala medier. Självklart hakar bögporrbranschen på och gör ett eget (lite tafatt) försök att få människor att står blixtstilla medan kameran rullar. Här hittar ni det klippet. Och eftersom det är porr så är detta klipp alltså avklätt.

1. Modell XXL
Först vill vi varna pryda artikelläsare. Denna post leder till något mycket naket.
Så.
Charles Laurent Marchand
är modellen som gjorde succé under Paris modevecka 2015 när han gick visning för MT Costello iklädd endast en cape och ett armband. Paketet höll han för med en näve. Nu florerar bilder på nätet som får oss att undra hur det var möjligt att han bara använde EN hand för att skyla sitt heligaste…