Lagom till sommarsäsongen börjar nu de årliga säsongsklubbarna slå upp sina portar. Ikväll onsdag är det premiär för Bögjävlarna att inta Side Track.
”Jävla bögbar” är namnet på klubben som har de tunga namnen Tomas Hemstad, Roger Wilson, Stefan Ingvarsson, Petter Wallenberg, Andy Gunnarsson och Daniel Björk som avsändare.
– Jävla bögbar kommer helt enkelt att vara som en jävla bögbar ska, säger bögjäveln Petter Wallenberg. Sexig, trashig och öppen för alla!
Varje onsdag hela sommaren ut utlovas överraskningar och en hångelvänlig atmosfär till tonerna av bögdisco från förr och nu.
Klubben öppna 21.00 och stänger med Side Track vid 01. Ikväll är temat ”bögdiscoklassiker”: ”Tänk Amanda Lear, Grace Jones, och Sylvester.”
Fredag nästa vecka kommer nästa sommarklubb att öppna. Det är Sodom Sthlm som med två dansgolv lockar gaypubliken. På F12 kommer under sommaren Kaos World att ha några J. Brutalis-fester och Mälarpaviljongen har utlovat klubbverksamhet vid vattenbrynet. Mer om dessa fester kommer på QX.se och i GayMap.

Bögjävlar i QX Shop