Ok. Först: Sluta läs här om du följer serien The Fosters och inte vill få veta saker i förväg.
Sen: Klart vi uppmärksammar Trans Day of Visibility för att synliggöra transcommunityt extra mycket, och kampen för synliggörande och mot diskriminering.

Så. Nu har Callie (Maia Mitchell) och Aaron (Elliot Fletcher) blivit ett par i tonårsserien, och fansen jublar. Det har varit ett par turer fram och tillbaka för paret innan de blev ihop men nu har det alltså skett.

Vad är det som är så speciellt med detta då?
Jo, det är första gången som en cis-huvudroll i en serie har ett romantiskt förhållande med en transkaraktär, som dessutom spelas av en skådis som själv är trans.
– Jag tror att detta river murar. Jag tror i alla fall inte att vi sett något liknande på tv, i alla fall inte något som riktar sig till vår målgrupp. Det är verkligen ett brännande ämne och jag tror att den här storyn ska tilltala många människor, särskilt transcommunityt. Jag är väldigt stolt, säger Maia Mitchell till TV Guide.

Detta är inte första gången The Fosters arbetat in HBTQ i handlingen. Serien har två lesbiska mammor i stora roller, och tidigare under seriens gång har man också berört trans, fast då inte lika djupt som nu.