Vad vore väl världen utan er?

Den frågan har 67 kändisar ställt sig själva för att kärleksbomba hbtq-communityt inför sommaren. Breven är ihopsamlade av Billboard och ska ge några av våra mest älskade stjärnorna en chans att säga tack.

Elton John

”Tack för att ni accepterade mig när andra inte gjorde det. Tack för att ni aldrig dömde, även när det var svåra tider. Tack för att ni fortfarande omfamnar min musik, efter alla dessa år.

Ni har visat världen att människor med olika religioner, färger och kulturer kan komma samman för att njuta av musiken från en öppet gay artist. Men framförallt har ni visat världen att vi alla är värda att älska.”

Liza Minelli

”Vart skulle jag vara utan era bländande själar som alltid stöttat och förstått mig på ett så unikt och extraordinärt sätt?

Redan i mina tidigaste minnen förstod jag att vissa personer var annorlunda. I Hollywoods gulddagar kunde många inte vara sig själva på jobbet och visa sin sanna natur. Men det var deras kreativitet som formade drömmarna om Hollywood och världen. De var mina vänner, och jag lärde mig att ”annorlunda” betydde många saker – frihet, förtryck, firande, sorg, ansvar och protester. Men framförallt betyder det att leva sin sanning till varje pris.”

Celine Dion

”Alla ni har haft en så positiv inverkan på mitt liv. Jag hoppas och ber att världen kommer att förstå att acceptans och tolerans är dygder som vi aldrig kan få för mycket av.

Jag går med var och en av er i årets firande av Pride. Jag skickar er all min kärlek och önskar er fred och lycka idag, imorgon och långt bortom.”

Läs fler kärleksbrev här!