Eftersom det var Midsommar förra fredagen så flyttade helt sonika Henkan och Fia Queer en vecka framåt i tiden. Den 2 juli – i stekande värme – blir det GayWatch-fest på Park Lane. De redan avkläda GoGo-killarna lär väl bli än mer nakna i natt och gästerna kommer med all sannolikhet tävla om mest lättklädda outfit! Dj är T & A och värdinnorna är som alltid Miss Fluffy med Miss Aug och Doris Divine. Och så ser Aron till att armarna åker i taket till galnaste schlagern.



Fredag är det premiär för klubben Queer as Fuck som QX.se skrivit om i veckan. En klubb enbart för tjejer, queers och transpersoner som vill utforska sexualitet.



Självklart fest på såväl Bee Kök och Bar till 02 liksom på Gretas till 04.


STOCKHOLM
Tala om klubbsatsning denna helg i Stockholm! Trots att Sodom tyvärr lagt ner så finns ett brett utbud av gayhak att festa på. På Paradise är det Diamond Dogs på scen fredag kväll, Andreas Graveleij på stora golvet och Pamlea kör house i The Ba(s)sment. Panoramabaren i strålande vitt bjuder på lounge och utsikt mot båtar som väntar på slussning.
Mälarpaviljongen kan konstatera följande: Fredag klockan 20.00, 24 grader, lördag klockan 20.00, 25 grader, söndag klockan 20.00, 24 grader. Glöm inte att det faktiskt finns badmöjligheter för de som inte har druckit alkohol! Fredag betyder Club Before med Anders Sewetinsson som DJ och Jackie Clean som värdinna. Lördag premiär för Regnbågsrummet Vintage med Sunset Dragshow av Dark Ladies och Dj Marcus Ullmarker – och såklart Jonas Andersson.
På Berns är det full klubbsatsning där bland annat +Gay och Hootchy Kootchy är med på att skapa 2 dagars fest i 35 timmar och 1 enda klubb, 2.35:1 alltså. Berghain är på plats med bland annat Steffi och så hela garnityret av DJs från Stockholm. Räkna med snyggt folk á la City et Stureplan och galet grymt party!
Lördag kväll blir det stor premiär på Kolingsborg. Robert Fux, Pjotr, Staffan Lindberg och Bernhard har beslutat sig: Stockholm behöver en bögklubb. Så med entré via The Ba(s)sment in till Kolingsborg blir det house, techno och megaflatan DjAnna på Barcelona som får lokalen att koka. OBS! Inte vanliga entrén i Gila gången alltså, utan gå ner för trappan och till höger! Spännande och öppet till 05.
Zipper mitt i smeten kör på med sin lyckade blandning av schlagergolv (Anders Sewerinsson), galadisco (Anders Carlberg) och house (JJ och Micke Hi). Svettigt i Abercrombie kommer natten som pågår till 03 att kunna sammanfattas.
Läderklubb och 25 garder kanske låter som en svår kombination. Men icke! Läder är cool och gummi är till för att svettas i. Dj Kenneth spelar på fredag.
Och tänk så här: En natt börjar på Momma, Roxy och Högkvarteret vid Nytorget, eller den börjar på Göken, Chakula med en tur till Torget och Tomrik och en tjuvtitt på Monarki. För strandsugna inleds dagen på Strandbryggan eller Bistro Sjöstad innan Mälarpaviljongens galafest.
Drick vatten!


MALMÖ
På Wonk förutsätter vi att deras snygga badbyxegrabbar materialiseras och finns på plats i lördagsnatten! Alternativt att andra gäster visar hud. Deejay Jonny, Conilla Ferrari och Francesca med Singstar får igång festen. Lädergrabbarna svettas på Ystadsgatan där det är klubb-kväll på lördag.



UPPSALA/KARLSTAD
Uppsala lockar med Club Orchidea som utropar sig till stans största Queerklubb. I tio år har man ordnat fest – boka 10-årsjubiléet redan nu; 3 september med Rebound på scen.



Lördag blir det, som QX berättat, party i Karlstad på lördag. Clean-gänget sätter sprätt på nattklubben Tempel och alla, vi säger alla, skall komma i vitt. Men glöm inte – ju färre plagg dess bättre!