Jag skrev det tidigare och jag upprepar det – förra lördagen i Stockholm var magisk. Chanserna att det upprepas denna helg är stora om nu inte åskan gör att utomhusklubbarna rinner bort.
För den som tycker det är för varmt lockar Leo B. med ett gayigt rum under namnet Glass på sommarklubben Love Bizarre med premiär lördag. Glass har förutom Leo själv och Mette Marit även Bögjävlarna Petter Wallenberg och Andy på plats för att roa bögarna och deras fränder. Leo B låter hälsa att trots namnet och förhoppningen om svalka så bjuds inget för munnen – men specialdesignade personalkläder ”påminner om GB Sandwich goes Silver”.
Och så låter hon meddela att det inte blir VIP hos henne.
– …..nääääääääää sånt shit, alla får komma! vi är glada om nån kommer helt enkelt, vi letar också efter någon som vill vara med och leka lite vid skivspelarna inne på Glass, säger hon och uppmanar hugade att kontakta henne.
Fredag kväll är det Karl Batterbee som spelar på Paradise stora golv medan Pamela styr dansen i The Ba(s)sment. Innan man hamnar där är det barerna på stan som gäller och för de som vill hänga vid vattnet blir det såklart Club Before där undersköna Sandra Benarba spelar från 19.00 till det stänger.

Regnbågsrummets reklam - så vintage!

På lördag har så Jonas Andersson sitt andra Regnbågsrummet Vintage. ”Pink Evening” är temat denna lördag som alla hälsas att känna sig ”urvälkomna” till.
– Aftonen startar i sann politisk Almedalsveckan-anda, rosèvin och rosa imperialism, förklarar Jonas och fortsätter.
– House-iconen Apollo sadlade om och fann queer i Syrien. Han kommer läsa ur sin dagbok allt ni inte fick höra i radio.
A of Arabia Djar med Nasty Nate följt av Dark Ladies på scen och så Marcus Ullmarker som spelar tills Cederholms lustjakt lägger ut för att föra gästerna till Kolingsborg.
Där har Fux, Pjotr, Staffan Lindberg och Bernhard andra natten med klubben Black Light. I Fux-rummet/Panorama spelat Dj Anton Palm medan Fux i egen hög person ser till att ingen går säker.
I house och technorummet är det Staffan Lindberg som delar podie med Charles Gudagåfva vilket blir en blandning av ”björnigaste housen och den mest transsexuella technon”. Den mystiska transan i toan kommer även denna natt göra ett besök i rännan extra rörligt. Alla drugor går in gratis.
Zipper svettas självklart vidare även denna lördagsnatt. Och man gör det med extra stor energi och glädje då klubben firar ett år och passar på att fira detta i kombination med att man av QX läsare utsågs till Årets Gayklubb vid GayGalan! Öppet till 05.00 på morgonkvisten med Anders Sewerinson, schlager och gaypop, Anders Carlberg med syskonen Dele & Kayo Shekoni, glitterdisco och RnB ochMicke Hi som spelar vocal och progressive house. Något för alla alltså! Grattis Zipper!
På läderklubben SLM är det FF-fredag som inte betyder föräldrafritt alltså, och på lördag spelar Niclas Pause.
På Högkvarteret vid Nytorget är det på fredag Svartklubb – dvs synth, goth, EBM… och på lördag heter klubben Femme-Trash. Öppet till 01. Tidigt måhända, men garanterat hett och fest.



Och ni som gillar alternativt och queer. Glöm nu för fanken inte att fixa biljetter till Norberg och den stora queerfeministiska musikfestivalen där med start den 22 juli. Endast de som reser dit har hädanefter rätt att gnälla på den homonormativa schalgerdominansen på gayklubbarna. Resten tiger still!



I Göteborg är det fullt ös som alla helger på Bee Kök & bar, Gretas, gaysnälla Lust respektive Haket. I Malmö har Wonk Kim Engell på scen på lördag.
På fredag är det storfrämmande hos klubben Darkroom som meddelar att det är näst sista gången man har öppet! Hållå!!!! Malmö kryllar inte av gayhak direkt! Vem tar upp den fallna fanan? Storfrämmandet denna gång är Per QX – energisk, snygg och helt tokigt snäll. Dessutom på Darkroom fredag afton: Fröken Vega och Nour El-Refai.
Fredag har dessutom SLM en NUF-kväll. Kom innan midnatt – då stängs entrén. På lördag är det ”vanlig” klubbbnatt.