GÖTEBORG
Vi har redan tipsat om det och vi gör det igen. Fredag kväll firar Sveriges äldsta gayklubb 13 år! Gretas lär bli smockat av folk när på värsta Marilyn-manér tar upp happy birthday-sången. Kom i tid!




På lördag är det Tip the Velvet som arrangerar Halloween, eller Alla Helgon-festen. ”Den sexigaste och mest skrämmande” halloweenfesten utlovas där burlesque-show blandas med dödselectro.



Göteborg och två tjejfest-koncept, Zappho och Saga och på lördag är det Sagas tur att samla västra Sveriges alla brudar. Självklart är det även här Halloween/Alla helgon som sätter prägel på festen.



Och Göteborg betyder såklart att inte en dag går utan att man tar en sväng förbi Bee Kök & Bar för en After work eller nattfestande. Öppet alla dagar och klubb på helgerna


MALMÖ/KÖPENHAMN
Fredag betyder Pour Les Pédés på Rasoir när man befinner sig i Malmös mest centrala delar. Och när baren stänger 01 är det bara några steg till Centralstation och tåget över bron. 20 minuter och vips befinner man sig i det pulserande gaylivet i Köpenhamn!
På lördag markeras denna närhet genom att SLM har Danish Night. Broderklubbens i Köpenhamn medlemmar bjuds in och känner sig extra hemma genom att det bjuds på smørrebrød. Killar och tjejer som inte är läderintresserade har såklart Wonk att gå på! Där är det Halloween-firande och klubbens supersnygga reklambilder har denna gång blivit lika snyggt fast åt det mer ruskiga hållet! Kolla hemsidan så ser ni!
Medan björnarna festar loss på fredagen i Stockholm så är det lördag som de har stor fest i Köpenhamn. Bear Aware fyller flera våningar vid NikolajPlads och har bjudit in björnfestarrangören Furball från Amsterdam. Dj Bramasterdam och Big General kommer därifrån, John Eltong från Köpenhamn och Stefan från Stockholm.
I Köpenhamn blir det även tjejfest av det hetare slaget, The Winter Fuck Up med Qopenhagen Female Affair betyder dans till tidig morgon med Electric Lady Lab.



STOCKHOLM
Alla helgon firas i Stockholm med start fredag kväll då Leonora har ett av sina legendariska Kinks & Queenspartyn. Hon har trixat ihop de två helgerna genom att döpa sin fest till Halloween Saints Party. Dans och skönt mixad publik.




Paradise fyller lokalerna på Slussen med laguppställningen Andreas Graveleij, Jonas Lindevik och Makkan och på lördag är det öppet i hela Kolingsborg då det blir Homo Horror Night. Garage-klubben och Clean slår ihop sina påsar och fixar fest med Diamond Dogs, Robert Fux och Dr Scott i The Lab. På stora golvet blir det Dj battle mellan hottisarna Marcus Ullmarker och från London och klubben Gutterslut influgna Per QX. I Dasscot som kommer blir svettigt denna skäckens natt är det Riff RaffEdward af Sillén som spelar liksom Dele Shekoni och Micke Hi – på ter olika golv alltså! Party, trångt och mycket bögs.



Mycket bögs, fast inte i Abercrombie utan mer läder är det på SLMs som på lördag har Halloweenfest. Kvällen inleds med personalfest så det lär vara fullt ös redan tidigt! Dj för kvällen är house-mastern Geoff Gains.



Tvärs över Wollmar Yxkull har gaybaren Side Track Häx-disco med och praktikanten Anders Olsson. Bästa häx-outfit vinner pris plus plats på gästlistan till Kolingsborg. Jag lovar, Leo på Side Track betyder röj.



Momma har som alla helger Lezzie Weekend och denna Allhelgona är det kärleksrevolution med Pamela på fredag och godis med kyss på lördag då Snygg-Jessica spelar.
Roxy lockar de som vill ha lite coolare kvällar och på Högkvarteret är det fredag Hip Hop-klubb och på lördag Tryckarklubben med temat ”förbjuden kärlek”.
Vem behöver lämna Nytorget?




I centrala stan är det Zink som tveklöst samlar flest gays. Restaurangchefen Martina Seth styr medan David Amberton skapar buset. Lördagar lite extra gayigt och denna lördag är det inte Alla helgon som firas utan ett specifik: St Expedito. Ett helgon som man tillber när man vill ha snabba lösningar!




Gamla stan har länge varit ett vattenhål för homogaysen och så är det självklart denna helg: Snart födelsedagsfirande Torget med DJs i ena änden och Tomrik med mat och bar i den andra. Och däremellan Chokladkoppen för shoppingtrötta gayfötter.




Och sista tipsen, men därmed inte de minsta: För Kungsholmens och hela Västerorts alla hbtq är gaystreetan Pontonjärgatan med Gökens mat och bar och Chakulas afrikanska smaker perfekt start på en hel natt av helgondyrkan.