På fredag släpps nästa avsnitt av Netflix intervjuserie: My next guest needs no introduction with David Letterman, och då är hiphop-stjärnan Jay-Z gäst.

Förra året släppte han albumet 4:44 och på den finns den uppmärksammade låten Smile där han mamma Gloria Carter kommer ut genom en egenskriven dikt.

När Letterman frågar Jay-Z om låten berättar han om stunden då hans mamma slutligen öppnade upp för honom om sin läggning förra året.

– Jag visste redan om det, men det var första gången som hon var öppen om det för mig. Det var första gången som jag hörde henne säga att hon älskade sin partner. Eller hon sa: ” Det känns som att jag älskar någon”. Hon kunde fortfarande inte säga ”jag älskar någon”.

Det var då som stjärnan bröt ut i tårar.

– Jag bara grät och grät. Och jag som inte ens tror på att man ska gråta när man är lycklig. Jag var så glad att hon äntligen var fri.

– Tänk att behöva leva ditt liv som någon annan och göra det för att du tror att du skyddar dina barn. Mamma tvingades leva som någon hon inte var och dölja sitt riktiga jag. Och att hon efter all den tiden äntligen kunde sitta framför mig och säga att hon tror att hon älskar någon, då grät jag verkligen.