Hur känns det att stå på scenen som en av Köpenhamn Prides första transartister?
– Det är en otrolig ära och på tiden att the T in lgbtq får plats. Min EP är min soulbaby och jag har jobbat så hårt på att skapa något personligt, men också äkta så att få dela det med Köpenhamn Pride är en stor personlig ära .

Vad kommer du bjuda på?
– Det kommer bli en show Pride inte sett förr med mycket koreografi och många starka statements…

Hur kommer det sig att du ger ut musik, har det alltid varit en dröm?
– Jag har ända sen jag kommer ihåg älskat att stå på scen, och att uppträda har alltid varit en stor passion . Jag kommer ihåg hur jag som femåring tvingade släkt och vänner att uppträda på nyår och andra högtider. När jag står på scen blir jag ett med allt och har alltid gjort. Musik har alltid hjälpt mig att överkomma de svåraste tider och hylla de finaste genom mitt liv. Att skriva för mig är terapi och min musik har hjälpt mig heala och är dedikerad till alla som någonsin känt sig diskriminerad eller skam över att leva autentiskt. Det är en reflektion av mina känslor och vad jag varit igenom i mitt liv.

Du sjunger om någon som försökte krossa dig men att du står stark, vad vill du säga med låten?
– I.L.U skrev jag i en period när jag gick igenom ett breakup från ett destruktivt förhållande med mitt ex, som var verbalt och psykiskt utnyttjande.  Jag vill visa att det är okej att få sitt hjärta krossat och bli utnyttjad utan att känna skam. I min video för I.L.U vill jag skapa ett känslofyllt budskap som representerar kampen om att komma tillbaka starkare, och visa mångfald och jämdlikhet. Jag ville skapa ett hjärtfyllt meddelande till alla som har fått sina hjärtan krossade och inte vågar älska eller existera i denna värld.

Hur kommer du fira Pride i övrigt?
– Min Pride börjar i Göteborg den 15 augusti där jag ska föreläsa på EuroPride, och slutar med mitt performance i Köpenhamn 18 augusti, så I´m working bitch!