När Kiana skulle fria till flickvännen Amanda ville hon se till att det blev ett ögonblick de sent skulle glömma. Därför kontaktade hon Kelly Clarkson för att be om lite hjälp.

Clarkson överlät scenen till paret under hennes VIP Winter Wonderland show på Broadway 2016 och Kiana gick ner på knä.

I helgen gifte sig paret och delade en bröllopsbild på Twitter med texten ”Vi gjorde det”. Men när stjärnan bestämde sig för att retweeta bilden och gratulera paret så blev en del missnöjda.

”Förlåt Kelly… Jag älskar din musik men jag diggar inte flatorna. Det är en synd.” skrev ett fan.

Det fick Clarkson att ta till Twitter återigen med ett svar.

”Jag svarade nästan inte på det här eftersom hat inte förtjänar uppmärksamhet, men vet ni vad, sanning förtjänar det. Och sanningen är att Gud är kärlek, och kärlek mellan två personer borde hyllas och inte dömas enligt mig. Jag älskar dig trots att du och jag ser världen olika”

Hennes svar hyllas nu på Twitter. Men det här är inte första gången hon talat klarspråk om sitt stöd för hbtq-rörelsen. I en intervju inför den amerikanska Pridemånaden 2015 svarade hon på frågan hur hon skulle reagera om någon av hennes barn berättade att de dejtade en person av samma kön. ”Härligt! När får vi träffa henne eller honom?” svarade Clarkson.

Se Kiana och Amandas frieri från 2016 nedan.