Förre helgen uppträdde Carl EmaniDancing Queen-kryssningen. Det var hans första gig. Nu släpper den stolte regnbågsartisten andra singeln Karma, om att överkomma homofobi och tro på sig själv.
– Jag hade lagt för mycket energi på att ta åt mig av kritik och negativitet ifrån människor, som homofobiska kommentarer. Jag insåg att genom att förlåta

kunde jag gå vidare och uppfylla mina drömmar och lägga energi på att
skapa det livet jag faktiskt vill leva.Carl berättar att han kände sig allmänt omtyckt i skolan och upplevde hån och negativa kommentarer på grund av sin sexuella läggning.
– Jag kan fortfarande än idag känna att jag tonar ner min ”gayness”, bara för att undvika att bli utsatt för någon som dömer mig.Hur var giget på Viking Cinderella?
– Fantastiskt kul! Jag är så tacksam till Moxy & King Kong som lät mig spela där.
När jag stod på scenen kände jag mig så levande och jag var så stolt över mig sälv att jag just nu får leva ut en del av min dröm.
Hur beskriver du dig som artist och musikmässigt?
– Öppen och personlig. Mina texter är från egna erfarenheter och på scenen får folk lära känna den jag är som privatperson fast kanske från ett klubbperspektiv, hur det är att festa med mig. Rent musikaliskt inpireras jag av Pink, hon är så personlig, så cool, och en underbar artist.