I natt kom Taylor Swifts nya singel Me. Låten är ett samarbete med Panic! at the Disco-stjärnan Brendon Urie, vars band just nu har en världshit med High Hopes. Urie, som INTE är släkt med Ugly Betty-skådisen Michael Urie, är inte bara med i Taylors härligt färgglada video utan är även regnbågsfärgad i hjärtat.

I en intervju med HBTQ-tidningen The Advocate berättade han 2018 att han såg sig som pansexuell: ”Jag är gift med en kvinna och älskar henne men har inget emot en man…jag gillar en person, och om en person är bra så är den bra”. Brendon Urie berättade att han varit med män och kvinnor och att han inte hade något emot att få etiketten bi, även om den inte är helt korrekt.
– Men folk måste sätta etikett på allt. De flippar och MÅSTE sätta andra människor i fack. Men livet är ju inte alltid så enkelt.

Om bandets HBTQ-anthem Girls/Girls/Boys, som kom 2013, säger Brendon Urie:
– Det som sammanfattar låten är raden ”Kärlek är inte ett val”. För det är exakt så det är. Tror folk verkligen att unga människor väljer att vara något som de retas och mobbas för? Jag tycker snarare att flytande sexualitet ska firas. Det finns inget skamligt i det och om jag kan bidra till att upplysa folk så är ju det toppen.