Maggio släppte en ny singel för en vecka sen som skriker sommar och lösa rykten säger att Aviciis nästa singel släpps imorgon (fredag), men det kanske jag får äta upp imorgon. Men det kommer jag inte bry om, för då är det FREDAG! Nu rullar vi.

Först ut är Queer Art Fest som håller på 11-12 maj. Konsthall C i Hökarängen Stockholm kommer fyllas med fest, samtal, konst, dans, musik, DJ:s, tatueringar. Har jag glömt något? Ja, massa queers självklart! Av queers för queers. Lördag håller på från 13-01 och söndag 13-21.
För att komma in måste du ha biljett, missa inte det! Tråkigt att stå och skämmas utanför dörren.


På fredagen har Gretas i Göteborg en ”Kinky Pinky” fest med Mangina Uniporn. Pris utlovas till bästa utklädnad och antingen kör du på mer pinky, eller kinky. Fri tolkning!
Dj T-WEST står på nedre dansgolvet och Dj PHILIP OAK hänger på ovanvåningen.


Moxy Stockholm kör fet fest på Café Opera och det spelar ingen roll hur många gånger folk har sagt ”nu börjar våren på riktigt”, för NU börjar fasiken våren på riktigt.
På Moxyfesten kommer Prideaktuella DJ Gunn Lundemo kicka igång partystämningen. Sedan tar DJ Fride och DJ Pamela över.
Livat från 22:30-03:00.


På King Kong är det galen releasfest för låten ”Dancing Kween”. Kristian Kaspersen har redan gästat fyra(?!) singlar under 2019 men nu pallar han inte vara en Michelle i Destiny’s Child längre. Det är dags att gå full Beyoncé.
Kristian kommer uppträda live och visa sin nya video. Jag har redan hört låten. Klubbsound, typ poppig techno, så skulle jag beskriva den? Den kommer passa perfekt nere i King Kongs svettiga och dansvänliga lokaler.


INGEN har väl missat att QX VD och ansvarig utgivare, Jon Voss, låg sömnlös inatt när han fick reda på att Club Backdoor har en heeeelt galen dj-trio som kommer på lördagen? Jag skulle självklart kunna skriva några rader om hur bra det kommer bli, men jag skulle aldrig kunna formulera det så genuint och så entusiastiskt som Jon gör. Läs HÄR.