När nyheten om att Club Backdoor på lördag har två av världens mest hyllade electronika-DJs på en och samma kväll slog ner som en technoboll i mitt huvud var den nattsömnen helt körd.

Lyssna nu noga:
På lördag. I Stockholm. På Club Backdoor spelar under en och samma natt:
Benjamin MullJoel Mull och  Cari Lekebusch.

Joel och Benjamin Mull spelar med Cari Lekebusch

Men hallå. Kan någon berätta.
När, någonsin i historien, har kombon Joel Mull och Cari Lekebusch, två absoluta topp-Djs som på 90-talet byggde upp den svenska technoscenens musikaliska mirakel, stått tillsammans på en gayklubb? Dessutom med Benjamin Mull som vi fått njuta till flera gånger tidigare på Backdoor och som kan publiken väl.

Klockan 23.00 öppnar klubben, klockan 05.00 stänger de. Inte en sekund av detta går att missa! Häng på låset.

Inte – jag menar det – ett ont ord om någon annan Dj som i gayhistorien spelat på alla fina, kärleksfulla, homoklubbar i Sverige.
Men detta här, nu på lördag natt på Club Backdoor, är helt galet magiskt.
Så helt logiskt att jag blev sömnlös av att planera lördagen efter denna nyhet.
Sova länge. Ta en eftermiddagslur, käka god och näringsrik mat, ta på dansskorna och om du som jag dricker alkohol så planera för att inte bli drängfull, för det är fan syndigt på allvar när denna combo spelar. Och det är alltså inte nån svensk husmaffia denna gång.

Club Backdoor har sedan start gett oss galna nätter tillsammans med de många klubbar som klokt nog tagits in för att bygga en plats med stor bredd där såväl hångel som underground och Barcelona mixats med hits och schlagers. Alla skall med. Med kärlek och skratt.

Det är en ynnest att Club Backdoor sätter Stockholms gayscen på kartan! På allvar!

Bakom denna helt underbara klubb i Sveriges absoluta centrum för klubbkultur, Slakthusområdet (#FÖRBJUD BOSTADSBYGGANDE I SLAKTHUSOMRÅDET!) står Martin Johansson. Martin visar med denna bokning samman med Parabel Music – och detta klubbprojekt i stort – att han inte bara är en Miss Inga utan en rå jävla Magica de Hex!

Det är en tydlig rekommendation från mig att ni som bor utanför Stockholm, utanför Sverige, bokar resa nu till Slakthusområdet. Pronto. Att missa denna natt är så väldigt onödigt.

Lyssna nu:

Lyssna nu:

Och lyssna på detta: