Just nu är det fler HBTQ-personer än någonsin tidigare i rutan. Varenda serie med självaktning har karaktärer som redan har kommit ut och där deras sexuella läggning inte definierar dem. Här har vi grävt fram de sju hetaste snubbarna att spana in i midsommar om man inte vill vara ute och dansa kring stången hela helgen…

Tyler Posey & Avan Jogia i Now Apocalypse.

Ulysses (Avan Jogia) i Now Apocaplypse (C More)
Visst, korkade muskelmannen Ford kanske är det uppenbara valet i C More:s vrickade Gregg Araki-såpa, men det Ulysses kittlar mer eftersom han spelar på vår planhalva. Hans färgglada slackerstil med ett otvättat hår to-die-for i kombo med livfull libido gör honom till tv:s just nu skönaste bög.

Jake Weary i Animal Kingdom

Deran (Jake Weary) i Animal Kingdom (Viasat)
Smurfs yngste son i den här Venice Beach soliga dramaserien om en familj full av brottslingar spelas av Jake Weary och vi älskar att hans homosexualitet inte alls är en grej i serie (längre). Han är som vilken karaktär som helst med ett kärleksliv, och det gillas. Däremot skulle han fan inte ha klippt sig…

Daniel (Russell Tovey) i Years & Years (HBO Nordic)
Familjen Lyons medlemmar har det inte lätt i den här dystra framtids-serien. Ljuspunkten i allt mörker är Daniel, som spelas av bögfavoriten Russell Tovey (Looking) och hans många tröjlösa scener.

Charlie Barnett & Murray Bartlett i Tales of The City

Michael ‘Mouse’ Tolliver (Murray Bartlet) i Tales of The City (Netflix)
Skådisen är mest känd från Looking men Sex & The City-fans minns honom som killen som Stanford blir avis på när Carrie hittar en ny (hundägare) bögkompis. I fortsättningen av den här genomregnbågiga San Francisco-serie spelar bögen Murray bögen Mouse. Snubben är bögdrömmen ”Daddyn” definierad.

Rafael de la Fuente i Dynasty

Sammy Jo (Rafael de la Fuente) i Dynasty (Netflix)
I originalet var karaktären en kvinna, men i den här uppdateringen spelas intriganta Sammy Jo av latinohunken Rafael de la Fuente. Varför han är inkluderad här? Kolla på bilden.

Marcos & Lionel (Juan Castano & John Clerence Stewart) i What/If (Netflix)
Det här äkta paret gör ett misstag när de i serien tar in en tredje part i sovrummet. Det är däremot inget misstag att skildra ett moget bögpar så här snyggt i en serie.