12 september har du under 21 timmar möjlighet att festa, sola, bada, shoppa och senare under kvällen möjlighet att se Lili & Susie köra en unplugged-spelning. Det är nämligen Birka Cruises som tillsammans med QX ordnar en liten minisemester och far ut på Östersjön. Gemensam middag med skaldjursbuffé ingår dessutom i priset.

Detta är den perfekta bokningen att se fram emot nu när du börjat jobba och åter drömmer om lediga dagar och trevligt sällskap. Det som är så bra med kryssning är att du kan välja helt fritt vilken typ av resa du vill ha och du kan dessutom ändra dig under tiden! Vill du ha full fart på dansgolvet eller bara njuta av höstsolen och dricka drinkar uppe på däck? Det är helt upp till dig!

Alla QX läsare som använder vår bokningskod är dessutom inbjudna till en gemensam välkomstdrink! Se detta som en lite lyxigare livsnjutar-kryssning med räkfrossa, god mat och härligt häng helt enkelt!

Avresa torsdag 12/9. Pris per person för 21-timmarskryssning med del i 2-bäddshytt Seaview Komfort, gemensam välkomstdrink och middag med skaldjursbufféfr 695:- (exkl dryck). Andra hytter mot tillägg. (Ord pris 995:-). Bokas senast 5/9 med koden BIPAKQX. Begränsat antal platser. Boka här!