Okej, det var ett tag sen, men resor har kommit emellan. Låt oss kolla igenom reality-veckan som var!

Love Island Sverige
Oj, vad tittarna ogillar Anton! Om det handlat om tittarnas vilja så hade han nog checkat ut för länge sedan. Och man kan väl anta att han knappast steg i graderna genom att ljuga om att han pratat om Andrea i bråket med en av villans populäraste deltagare, Jimmy. För en gångs skull så HÄNDE det nåt i serien och det var inte bara prat-i-sängen. larvig lek eller händelselösa dejter.
Mer sånt här tack! Jag är så nyfiken på om villans alfahanar kommer att lösa denna beef eller om de ska fortsätta att brösta upp sig mot varann. Och nånstans vore det lite kul om Anton åkte ut, för han och Anna är seriens absolut tråkigaste par. Kan man verkligen bli som ett gift gammalt par efter att par veckor?
Kul att Thérése fått till det med nya hunken, även om jag inte köper relationen alls. Hon är fortfarande supertramsig och denna ihop-tussning känns ju bara så konstruerad. Jag ger detta en och en halv vecka innan han tröttnar på hennes fjortisfasoner.

Bråk-Bröder.

Paradise Hotel
Älskar nya säsongen! Produktionen är smart som hela tiden sätter käppar i hjulet för förutsägbarhet och det gör att man som tittarna skakas om.
Camilla fortsätter att vara orimlig och det är helt obegripligt vad som får henne att tro att Marcelo och hon kommer att hålla. Eller ens vara ett par. Han bryr sig typ noll om henne men hon hänger kvar så fort han bara ger henne sitt lillfinger. För att ta ett känt citat: He´s really not that into you
Jag börjar att tycka om Josie en hel massa. Hon har redan legat med tre av grabbarna och det är befriande att en brud tar för sig på ett sätt som brukar vara reserverat för grabbar i såna här serier. You go Girl!
Priset till Mest Osynliga Deltagaren Någonsin i PH: (trumvirvel) Paulo! Alltså har han sagt något under sina veckor? Är han så tråkig att produktionen bara valt att tiga ihjäl hans medverkan? Jag gissar att han är borta inom nån vecka eller två.
Och slutligen: Hur orimliga var Matildas ögonfransar i parceremonin i onsdags? Såg ut som att två jättelarver gjorde sitt bästa för att stänga igen ögonen.

Matilda var larvig.

Svenska Hollywoodfruar
Astrist avsnitt förra veckan. Maria gick och tränade. Elena jordbävningssäkrade sitt hem. Sivs modelldotter tog bilder på stranden. Och Gunilla var knappt med. Det enda som var kul var att få bildbevis på att Elena Belle såg helt annorlunda ut i ansiktet när hon gick under namnet Natascha Peyre. Vem är det som är ansvarig för innehållet för detta? Byt ut producenten bums. Så är trist och konstruerad tv vill  ingen se.

Kamran tränade.

Idol
Jag ligger så efter att jag inte kan uttala mig än. Låt mig återkomma efter första veckofinalen. Men jag gissar att som vanligt lär det där ”Bästa säsongen nånsin”-snacket spricka snabbare innan nån sjunger en Ed Sheeran-cover. Tips: Tjej åker ut på fredag. Det är ALLTID de anonyma brudarna som går det första fredagsfinalen.