Varför gav sig Adam?

Paradise Hotel
Kul vecka med gameshow-tema! Älskade den talande björnapan. Däremot började den helt ORIMLIGT när Adam helt oturligt blev tvungen att lotta med Erika och därmed tvingades skicka ut Alex. Sån jävla otur. Att skicka ut Theo hade förändrat så mycket. Fan. Detta var ju den enda möjlighet Adam och Helen hade att bygga ut sin lilla ständigt förminskande pakt. Bättre var det däremot att flusien Jessica fick checka ut. Hon hann aldrig bli en trovärdig spelare och var lättast att manövrera ut. Camilla var rätt lugn den här veckan. Eller så börjar jag bara vänja mig vid hennes känsloyttringar. Fimpen framstår bara mer och mer som årets mest korkade, hur tänkte han i partävlingen? Nåja, tur att han är bra på att ligga i alla fall.
Största favoriten nu är Helen. Jag tycker hon är helt rimlig på alla plan och ifrågasätter exakt allt som ska ifrågasättas.

Magiska Meagan.

Bachelor
Älskar att Bachelor är igång! Och stort plus till att Malin än en gång håller i ursnarriga Tjejerna avslöjar allt. Det händer så mycket i fyra avsnitt att det nästan är omöjligt att bryta ner så här. Men: Stort älsk på amerikanska casinovärdinnan Meagan som är just så amerikansk som producenterna nog hoppats på. Hon är så härlig, men det verkar inte triste Simon tycka som inte alls verkar vilja ha ´na. Simon är lite av en besvikelse som Bachelor, lite torr och tråkig så här längt. Är detta verkligen värt att slåss om? Och hans ORIMLIGA stjärttatuering som blottades och exponerades i Tjejerna berätta allt? Att han verkligen låtit en tjej fultatuera in sitt namn på hans rumpa och sen behållit den. Tacky!
Kvinnorna är roligare. Hur oschyst är Bella, som skiter i sin bästa väninna Linn och beger sig till Afrika för att dejta Simon i små och därmed hamna i en kamp med väninnan om hans hjärta? Totalt osolidariskt, och de två verkar ju knappast vara polare i dag. Och hur orimligt var det inte att hon efter att ha varit den enda som fått en egen-dejt tyckte att hon även skulle vara valbar när de andra brudarna röstade fram vilka som skulle få gå på dejt? Pa-ha! åt att de andra i alla fall sa ifrån.
Och vad ser Simon i henne egentligen? Självgod bebis-språkspratande brud med vill-bli-känd-i-tv-aura.

Svenska Hollywoodfruar
Maria och Gunilla, som den här säsongen helt plötsligt är rimlig, åkte båt och drack skumpa. Det var lite fint att de gamla fru-giganterna nu äntligen gjorde nåt eget ihop. Elena tog bort sitt kejsarsnittärr som var ca 2 cm stort, för flera tusen och berättade att hon lagt över en miljon på sin kropp. ORIMLIGT. Och väldigt ointressant. Sorgligt också att vi i hennes sekvens fick se minst två kvinnor som förstört sina utseenden helt genom att operera sönder sina ansikten. Och så var det Siw, som var avsnittets behållning. Hur många gånger sa hon namnet Ubaldo? Jag är lika oförstående som just Ubaldo till varför hon anställt den här urlarviga bögen Bobby Trendy, och till vad? Nåja, det är lite kul att Siw verkligen är en faghag de luxe och ändå hänger mer alla de här überpolaerade fjollorna i Hollywood. Mer sånt!

Idol
Pissvecka i Idol på alla sätt. Ellie fick lämna och de flesta sjöng falskt. Ellie kanske inte gjorde sin starkaste insats men det fanns ju folk som var ljusår värre. Madeliefs slakt av Ariana Grandes Break Free till exempel. Burr! Och så jäkla bra var inte Christoffers Älska mig, det var bara det att det var befriande att han sjöng en avskalad svensk låt mitt i allt utländskt. Nästa vecka blir roligare så det helt plötsligt är Mello/Eurovision-tema! Vilken chock efter alla år av dissar av de tävlingarna från pajsarna i juryn. De kanske har insett att det ör just enda vägen för deras älskade idoler att gå för att få en karriär…