Ett fan bad henne nämligen att signera sin ”douche”, en analdusch.

Marcus, ett fan av sångerskan, hade köpt tid för ett möte med artisten och ville göra något eget. Han hade inspirerats av ett annat fan som en månad tidigare bett Charlie XCX signera en popperflaska och ville nu nå lite berömmelse genom att be henne signera sin analdusch. Han tog fram sin (hittills) oanvända dusch som sångerskan signerade. Han passade också på att be om en bild där artisten höll upp en popperflaska framför hans näsa. Hon avböjde dock artigt, men Marcus plan för att nå 15 sekunders kändisskap i sociala medier var redan satt i verket. Så bild på honom och det signerade föremålet publicerades i sociala kanaler och vips hade detta blivit ”viralt”.

Självklart blev det liv i luckan. Ett religiöst fan skrek ”synd!” och startade namninsamling om att homosexualitet borde kriminaliseras igen. Andra fans och sajter skämdes å alla bögars vägnar och tyckte att detta var att ta saker lite väl långt. Och såklart, de som tyckte detta är supercoolt och hyllade Marcus på Twitter och delade händelsen.

Det hela gick så långt att Charlie XCX var tvungen att gå ut och tona ner stormen. I ett längre inlägg skriver stjärnan att hennes fans inte behöver engagera sig i vad hon signerar. Hon gör aldrig något hon inte vill och det Charlie XCX tänker på efter möten med fansen är inte vad hon signerar utan på att de trotsar väder och kommer för hennes skull och att de berättar vad hennes musik betyder för dem. End of story.

Marcus däremot fortsatte att dela kommentarer och reaktioner i sitt Twitterflöde och nu har sajter som Pinknews och vi skrivit om honom.

Så, vad tycker ni? Coolt eller bara pinsamt?