Josie

Paradise Hotel
Jag ger fan upp! Denna vecka åkte PH:s enda vettiga deltagare hem. Jag älskade ju Adam. Han hade alltid bra argument mot dumheter. Som Josies helt orimliga utbrott när Marcelo kidnappats av banditen. Hur pinsam är inte den bruden när hon fått i sig för mycket? Där har vi nån som skulle må bra av varannan vatten… Men tillbaka till Adam-sorgen: Fan att man nu ska behöva dras med Marcelo och hans harem utan nån som helst luftficka av rimlighet. Än en gång var det Nina som stod för knivarna i ryggen och det behöver ju inte sägas två gånger att hon inte är min favorit i år.
Bandit-greppet var dock oerhört skönt då vi slapp Marcelo och Jeppe i ett par avsnitt. Såg inte producenterna hur härligt de andra deltagarna hade det då?  Men stora frågan är ju vad fan det var som hände under den där censurerade festkvällen? När blev Viaplay så pryda?

Favvo-Isabelle

Bonde söker fru
Hårlöse Jimmy framstår mer och mer som den tråkigaste bonden i programmets historia. Han tar inga chanser till nån slags intimitet och saknar både humor och glimt i ögat. Och den där rösten…han kan få mig att somna framför tv:n på två sekunder. Jag tycker nog att det var en blessing för Ensam MammaSusanne att hon fick åka hem. Bäst i hela programmet var dock Isabelles reaktion när just Susanne fått beskedet om hemgång. Se bilden ovan. Love her!
22-åriga Oscar tog med 18-åriga Minna till SPA där han berättade att han inte var så djup. ”Djup” i det här fallet var att han inte ville prata om känslor utan hellre skoja bort problem och gå vidare. Eh, okej. Oscar sjönk som en sten mot botten i den grunda bubbelpoolen, så nu är…Pelle favoritebonden. Där har vi ju tre tjejer som han har kemi med och han både vill och vågar ta för sig lite. Alexander skickade hem Madde (som inte fått ensamtid med honom), vilket det inte finns mycket att säga nåt om. Finns inte kemin där så är det bara att skicka hem ´na.

Simons sexdusch.

Bachelor
Men suck. Precis när vi plockat bort ett gäng kommer FEM nya tjejer in. Och de verkar inte vara superspännande. Men jag ger dem en chans (till skillnad från Emmy som antagligen vill ”slajsa” allihopa).
Annars var denna vecka en enda stor besvikelse då man satt och väntade på en rosceremoni som aldrig blev av då Simon blev sjuk av ett fästingbett (eller var det djurbajset han stoppade i munnen under dejten med Johanna?)
Enda ljuspunkten var att Meghan ÄNTLIGEN fick gå på dejt. Jag känner dock att Felix inte riktigt tände till på henne och att det här ”smaka-svenskt-godis-testet” enbart var ett producent-påhitt och att han inte alls ser henne som en tänkbar framtida partner. Nåja, tack för den här tiden Meghan. Du kommer att vara saknad.
Sen måste ju porrfilmsmusiken som spelades till slo-mo-bilder där Simon tvålade bort färg från sin kropp medan tjejerna hyllade hans fysik, kommenteras: Det kändes som lagom lökig mjukporr.

Astrid VINN-gren

Idol
Jag måste plussa Idol för att man snyggat upp scenen och alla nummer ser betydligt mindre likriktade jämfört med tidigare säsonger. Men vad är det för hitte-på-teman? Denna vecka skulle idolerna välja låtar åt varandra… Jo men vilka modiga utmaningar det blev! Kim sjöng rock, Dao sjöng Amy Winehouse och Tusse fick superballaden Purple Rain att sätta tänderna i. Inovativa val….nej, som vanligt var det tristare än att se färg torka och det blir allt tydligare att det bara är Astrid som kan utmana Tusse i Globen-finalen. Hon gick än en gång ur fredagsfinalen med huvudet högt. Resten? Redan glömt.