– Det var ett mycket proffsigt arrangemang från början till slut, säger SLM Stockholms ordförande Pelle Svensson till QX om helgens ECMC-konferens. ECMC är den europeiska samarbetsorganisationen för läderbögföreningar.
– Högsta betyg till arrangörerna, helt klart, med SLM Köpenhamns ordförande Henrik Kristensen i spetsen, hyllar Stockholmskollegan.

Från mötet rapporteras att ECMC nu ser ut att gå en säker framtid till mötes. Ekonomin är stabil igen och nya klubbar är på väg in. Gäster på ECMC konferensen var Fetish Polska från Warszawa som är en förening på frammarsch och som antas komma att röstas in inom kort i ECMC. Mr Leather Poland tog dock ingen pallplats i tävlingen.
Men för Sverige och SLM Stokcholm blev det full pott. Vi lördagens Mr Leather Europe-uttagning var det Mr Baltic Battle, Alexi Carpentieri som genom bland annat sin vighet, ett år framåt bär titeln Mr Leather Europe. På andra plats kom Florent Lauriou från ASMF Paris och trea blev Stephan Claasenp, Spike Hamburg
Alexi kommer nu tävla i IML (international Mr Leather) den 25 maj 2012 som Europas representant. Årets vinnare av IML, Eric Guttierez från Frankrike, valdes förra året till Mr Leather Europe.

Närmaste större ECMC-evenemang är:
• Nästa Bike Run 2012 håller LC Roma och kommer avverkas i trakterna runt Florence den, 5-10 juni 2012
• Top of Europe weekend 29-30 juni 2012 står SLM Aarhus för samtidigt som deras läderfest Ragnarök.
• Nästa ECMC AGM hålls i Hamburg av Spike Hamburg 19-21 oktober 2012 med Mr Leather Contest 2012
• ECMC firar 40 års jubileum 2014