Häromveckan kom The Walking Dead-skådisen Daniel Newman ut som aktiv, eller som man säger på andra sidan Atlanten: ”top”. Newman som spelade birollen ”Daniel” i tio avsnitt av den hyllade zombie-serien, och också synts i bögserien Eastsiders erkände nyligen på Twitter:
”Jag är top. Jag är för lat för att vara ”bottom”, skrev Newman till sina följare. ”Men jag är också superattraherad till ”tops” så jag antar att den som är stark nog att hålla mig nere vinner fighten den kvällen”.

Nu är det skådisen Nico Tortorella,  snart aktuell i The Walking Dead-spinoffen TWD: The New World, som lättar hjärtat och avslöjar sig vara ”top”. Nico, som har en flytande könsidentitet, gick samma väg som Daniel och lät en Insta-story avslöja vad han föredrog för sexuell position. Han lät sin sitt-position på en bild avslöja att han är ”top”, men tillade att det oftast handlar om dagsformen.

Så. Nu väntar vi med spänning vilken The Walking Dead-skådis som tar steget ut ur sexuella-positioner-garderoben härnäst…