I dag gick TV4 ut med den kompletta uppställningen till sommarens Så Mycket Bättre. Och det ser roligare ut än någonsin med artister som har massor av klassiker i ryggsäcken, som Lili & Susie, Lisa Nilsson och Tommy Körberg, till listaktuella unga stjärnor som Newkid och Benjamin Ingrosso.

Till artisterna som anländer till Grå Gåsen på Gotland kan vi också addera flatikonen och Årets HBTQ-vinnaren Silvana Imam vars råa power och tunga texter kommer att bidra till spännande inslag i årets program.
Loreen som är lika svävande i sin musikaliska tillhörighet som i sin sexuella läggning kommer också att frälsa programmet med sin närvaro. Och nu är det alltså även klart att Tove Styrke, som delade ut pris på årets QX-gala efter att ha debuterat i offentligheten med sin flickvän Sanna bara någon vecka tidigare, ställer upp i programmet.
– Det blir bananas men också sjukt kul! Jag längtar, säger hon på sitt Insta.

Andra klara namn för årets säsong, som blir som den senaste med kortare inhopp för de flesta av artisterna, är Helen Sjöholm, Jakob Hellman, Ana Diaz, Markus Krunegård och Plura Johansson.