Det blev succé även för den andra upplagan av C’est La Vie: Stageless Cabaret på Patricia. När kabaréttillställningen i  inföll i slutet av september så dök en av alla tiders största Mello-favoriter upp, Linda Bengtzing! Under kvällen gick hon upp och rev av hits som Alla Flickor och Jag ljuger så bra, och var lika underhållande som vanligt i sitt snack.
Under kvällen berättade också Tulay Orre, Borås Pride programansvarige, lite om deras online material som börjat släppas på Youtube och så gästade artisten bakom årets Pridelåt, Kuba Jasiecki, som sjöng Ray of Light.

Hela elva artister stod sedan för underhållningen: Björta, Miss Vanity, Lavender Whip, Seymour Bottoms, Storm Dunder, HerMan Winter, Empress Emerald, Miss Lizz Terrine, Zizi Buffet, Skye Ericsson och Safir In The Rough dök upp var tionde minut med nya nummer i form av dragshow, livesång, burlesque, stand-up, flytvästs-realness (!), allsång och ballongsmällning.
Kvällen avslutades med ett catwalknummer till klassikern Lady Marmalade nere i nattklubben.

En av C´est La Vies initiativtagare, Imaa Queen kunde dessvärre inte delta personligen denna gång, men var med på skärmar runt om på båten med sin video It’s My Art. Vi hoppas hon är på benen nästa gång då C’est La Vie är planerad att gå av stapeln den 1 November. Då blir det spooky de luxe med: C’est La Vie – Stageless Halloween Cabaret.