Tyler Posey slog igenom som liten unge i Jennifer Lopez-rullen Kärleken checkar in, och blev stor genom huvudrollen i teen-serien Teen Wolf. Nyligen gjorde 29-åringen, precis som flera andra kändisar gjort, slag i saken och skaffade sig ett Only Fans-konto.

Plattformen är en prenumerationstjänst som fram till nyligen främst använts för att porrstjärnor ska kunna få ut exklusivt material till sina följare mot betalning. Men fler och fler kändisar har (sedan corona-pandemin drabbade världen) insett värdet av att nå ut i en sådan kanal. Skådisen Bella Thorne blev omskriven för att hon på 24 timmar håvade in över en miljon dollar efter att prenumeranterna strömmade till.

Tyler Posey, som skaffade sitt konto i slutet av september, har berättat att han genom kontot vill utveckla sin kreativitet och sin kontakt med fansen. Och visst, han har använt kontot till att hålla en öppen dialog med sina fans. I ett par klipp i veckan svarade han på frågor där vi bland annat fick vi veta att han han har ”hookat upp med killar”.

Han berättar vidare om sina samkönade sexuella eskapader.
”Jag har inte haft sex med män – vi har sugit varandra, ni fattar, men jag har aldrig haft sex. Så ja, jag har varit med män”.
”Använt en dildo? Ja. Jag har blivit knullad med en strap-on tidigare.”

Öppenhjärtigt till max, och Tyler Posey får tumme upp an användarna eftersom han i alla fall bjuder på mer än många andra på sitt OF-konto. Bland annat har före detta barn-artisten Aaron Carter fått skit för att han startade ett konto, värvade massa prenumeranter för dyra pengar och teasat om massa spännande innehåll, men bara lagt upp ett par ointressanta filmklipp.

Tyler Posey med Teen Wolf-motspelaren Tyler Hoechlin under Teen Choice-galan 2017.