Ja, jag vet att det är lite sent att börja sammanfatta först i avsnitt fyra, men helt ärligt, hur mycket är det som har hänt? Jag har sett samtliga säsonger av Bonde söker fru och alltid sett det som höstens höjdpunkt, men nu är det något som inte står riktigt rätt till. Det är ingen fart och fläkt? Alla verkar vara som hypnotiserade av kärlek till den grad att det nästan blir psykotiskt?

Okej, men hittills har alltså bönderna valt ut vilka sex lyckliga som de tagit med på gruppdejt. Till förra veckans besvikelse när ett av de roligaste momenten i hela programmet, gruppdejten, visade sig bli otroligt taffligt, långsamt och personlighetslöst, hade jag väldigt höga förhoppningar på gruppdejten.
Men icke. Dessutom TVÅ avsnitt av gruppdejten? Vad sker? Ingenting.

Men som vanligt är det BÖGARNA som får stå för underhållningen. Helvete vad roliga vi är. Eller i alla fall i förhållande till hur mediokra de andra är. Patrik langade fram guran och plinkade på, men framförallt sjöng han något så otroligt bra. Hade jag haft två glas vin i kroppen kanske jag hade känt något.

Kände något det gjorde Pontus, och flera andra. Men jag kan inte släppa hur glad Patrik blev när alla började lipa? Alltså orimligt glad? Så där glad som man blir när man får en present man inte önskat, men ändå vill ha. Gud vad dålig liknelse, men kolla här på bilderna istället. (Ber om ursäkt för extremt dålig kvalité, jag trodde verkligen att man 2020 skulle slippa sånt här pixligt).

Nej, men han är SÅ glad att Pontus, och alla andra bröt ihop. Han sa själv att han verkligen ville se känslor i och för sig, men jag trodde inte han skulle gå igång på det typ. I alla fall, man uppskattar ju män som visar känslor och män som gillar andra män som visar känslor!! Så woke är jag.

Okej men vidare till den här skaran.

Tyvärr har jag knappt något att säga, men det är ju inte mitt fel? Tjejerna ställer frågor som ”Vill du ha barn?” och ”Vart ser du dig själv om fem år?” och sen skämtar de om att tjejer kan grilla. Som sagt, det är tyvärr så pass karaktärslöst att jag inte kan hitta något som sticker ut.

Eller vänta, jag kan hitta en sak som sticker ut: Den där ”pluppen” på Pontus näsa. Men det är heller inte mitt fel att jag inte kan sluta tänka på det. Kommer ni ihåg Sanna som åkte hem förra avsnittet? Hennes besatthet av den där pluppen har etsat sig fast hos mig…

Förlåt, med de här gruppdejterna är så bisarra? Anledningen till att Erik ville att tjejerna skulle baka muffins var för att han ville smyga omkring bakom dem och viska i deras öron ”Hur går det?”. Mmmmmm…charmigt. Resultatet blev något utav de äckligaste jag sett. Vad är det här? Jag skulle inte ens ta i det med tång.

MEN! Vi måste prata om stackars stackars Jessica. Hon kommer in med lite personlighet och gör reality-tv, även om den är lätt psykotisk, och får bli säsongens narr. Dock bra att hon åkte ut för jag tror inte att Erik kan hantera henne, så jag tycker vi ska vara glada för hennes skull!

Bara en riktig reality-stjärna kan gå från det här:

Till det här:

I en handvändning.

Sista gruppen är nog en av mina favoriter? Alla är så mysiga och jag har redan tippat vem Mats kommer gifta sig med. Jag gissade helt ärligt redan vid speeddejten för det var SÅ starkt! Karin har allt! Gotlänning, check. Nära i ålder, check. Charmig men lite tystlåten, check. Hon är kvinna, check.
Det blir de som blir ihop, jag lovar.

Okej, sista tanken nu. Är inte Mats och tidigare bondedeltagare Joacim sjukt lika? Joacim är en ung version av Mats ju.

Usch, förlåt jag blev jättestressad nu i slutet för mina vänner väntar på mig, men vad gör man inte för er! Puss, vi ses nästa vecka.