Hej allihop, det är jag igen. Min förra sammanfattning möttes av både ris och ros, mest ris och jag tänkte lyfta några av mina favoritrecensioner:

”Alfred, är du lite bitter?”

”Nytt lågvattenmärke….. prao som skrivit den här artikeln?”

”QX är blasé”

”Men snälla nån. Tittar man på bondetramset för att man förväntar sig ”fart och fläkt” så har man större problem än att säsongen är ”seg”. Stäng av. Gör nåt annat. Skriv om nåt viktigt.”

Så därför tänkte jag härmed meddela att jag inte längre kommer sammanfatta några fler avsnitt av Bonde söker fru, utan istället skriva om viktiga saker. Hatet blev för mycket helt enkelt. Jag kommer istället sammanfatta senaste utdraget från regeringsträffen om LAS.

Skoja, klart det ska sammanfattas. Kort sammanfattning: Bögarna flyttar in och en bodde i tält.

Lång sammanfattning:

Detta är ju jättehemskt, men Patrik har tydligen mått skit sen sist? Svimmat och grejer, men det ska inte vara något livshotande utan bara ett ”jobbigt tillstånd”, som tur är.
Men det förstorades lite av Lina Lindorff. Äntligen fick hon drama och bland annat säga hennes favoritmening ”Vill du avbryta, eller vill du fortsätta?”. Jag rös av välbehag för jag kunde nästan känna hur bra Linda mådde när hon fick säga de orden. Men tur ändå att han fortsatte, för härliga bögarna levererade riktigt bra tv, återigen.

Här till exempel. Bögarna spekulerade kring en sak.
”Solskyddsfaktor kan ge hormonförändringar” säger Pontus. ”Vänta vadå, kan jag bli typ tjej?” svarar Nicklas.
Jaha så det resulterade i en googling ”solskydd horomoner” av rädslan att jag kan bli tjej om jag har fel solskydd.
Puh.
Mitt innehöll bara Butyl Methoxydibenzoylmethane som är allergent och ”sannolikt mycket giftigt för vattenlevande organismer”. KUL. Tack Pontus.

Också alltid med ett glas vin i handen. Så förbannat härliga vi bögar ändå.

Och Mats gäng fortsätter att leverera. Karin hade till exempel med sig ett tält hon skulle bo i. Legend. Dels för situationen i världen, alltså corona, och sen ”brukar hon sova i tält”.
Det är älskvärt. Integritet! Tydligen verkar det funka för att Mats fortsätter falla för henne trots att de knappt verkar prata med varandra, enligt han själv då.

Vad man älskar kvinnor i grupp när man ser sånt här. De är mycket roligare än tråkiga män(obs ej bögar) som inte kan ta några initiativ och inte prata med varandra. Här blir det hus i helvete om någon ska ha i selleri i grytan vars recept absolut INTE innehåller selleri. Många tycker säkert att Linda är lite jobbig, jag tycker bara det är härligt med en person som som kan rynka på näsan när någon säger ”jag har surdeg”, när hon faktiskt bett om jäst. Typ såhär:

”Jag köpte bubbel, för jag vet att du gillar bubbel” säger Lisa när hon kommer till Pontus. Jag tycker det är talande för hur man agerar när man vill fånga någons intresse. Ärligt talat, att ”gilla bubbel” är ganska  intetsägande? Det sticker inte ut, men det är också det enda stackars Lisa har att gå på, eftersom hon inte pratat med Pontus, människan hon vill spendera sitt liv med, i mer än typ 15 minuter? Fortsätt kämpa Lisa!

Tyvärr, för Lisas del, verkar det som att Pontus fortfarande har siktet inställt på Emmy. För hon vet ju hur man sätter en slang i ett hål och det är väldigt ”attraherande” och ”häftigt”.

Men inga, INGA, hade det nog så illa som Eriks tjejer. De var tvungna att låtsas vara intresserade av bajs en hel eftermiddag. när Erik berättade om ”väte, kväve och mikroorganismer”. Jag är bondpöjk så jag kan förstå han välvilja, men jag hade nog fortsatt visa kalvarna eller betesmarkerna kanske. Också att Erik har ganska monoton röst gjorde nog inte saken bättre. Men pluspoäng för en kille som har intressen och självinsikt.

Enligt nästa veckas förhandstitt blir det lite hångel och typ mer av ”jag vill lära känna tjejerna bättre” och ”Jag tror verkligen jag kan bli kär i (sätt in valfritt namn på bonde)”.

Vet ni vem jag saknar just nu? Den sexuellt frigjorda, underbara och svinsnygga Sigrid som, 1. Låg med en av de andra bönderna som var med samma säsong och 2. Alltid sa att hon hon ville ha mer attraktion och sensuell stämning och frågade bönderna hur de ville bli förförda. Det var reality det.

Tack och hej.