Skådespelaren skriver att han uppskattar de positiva och stöttande kommentarerna och DM:s han får på sitt Insta, och att han läser allt. Men att han också får kommentarer och meddelanden han uppskattar mindre.
Vilka är dessa människor? På min sida? Vilket bakåtsträvande stenålderstänkande land kommer de ifrån? USA?, skriver han.

Men han vägrar backa för trollen och kommer att fortsätta att skriva för sina 2,2 miljoner följare.
Jag kommer inte att försvinna (för mycket coola saker att lägga upp). Men möjligheten att kommentera kommer att göra det
Han skriver att han inte är orolig för sin egen del, för att han är stark i sig själv och menar att troll kan blockas och kommentarer raderas.
Men att unga kanske nyutkomna queerpersoner, besöker min profil… jag vill inte att de ska utsättas för den här skiten.”

Och Wentworth Miller avslutar inlägget med att säga att han är officiellt klar med PB (Prison Break).
– Jag vill inte spela straighta roller. Deras stories har berättats (och berättats).

Han beklagar om seriens fans blir besvikna, men förtydligar att fansen fallit för en straight karaktär spelad av en bög, och avslutar inlägget med en regnbågsflaggsemoji.

Wentworth Millers inlägg har fått massa likes och många kommentarer, bland annat Dominic Purcell, som spelade hans bror i serien.
Det var kul kompis. Vilken resa. Du har mitt fulla stöd och förståelse. Glad att du fattade det beslutet för ditt välmående och att vara sann mot dig själv. Fortsätt att skriva… älskar dig bror