Just nu rullar The Real Housewives of Orange County på TV4/C More. Nyligen kunde vi se hur en av husfruarna, Braunwyn Windham-Burke förnyade sina äktenskapslöften med maken Sean under en dramafylld ceremoni.

Men nu går den blonda tv-stjärnan, som under säsongen brottats med alkoholproblem, ut och berättar att hon är lesbisk. Dessutom publicerar hon en kärleksfull bild i sitt Instaflöde med en tatuerad kvinna som tidningen People skriver är hennes flickvän Kris. 
Braunwyn skriver själv i ett inlägg:
-Det känns så rätt att äntligen få vara sann. Jag är lesbisk. Vid 43 års ålder, har jag äntligen accepterat vem jag är och insett att det inte finns några regler för när en ska komma ut. Nu är det min tid, skriver hon.

Allt är en smula förvirrande då vi som sagt nyligen kunde se hur Braunwyn förnyade sina äktenskapslöften med maken sedan 20 år, Sean Burke. Paret som har sju barn verkar också lite oklara med hur framtiden ser ut. De var tidigare separerade, men bor nu ihop igen. Hemmafrun menar att parets relation just nu befinner sig i limbo, men att de fortfarande planerar att fortsätta som gifta. De delar inte sovrum, men ska uppfostra barnen tillsammans.

– Jag älskar Sean, han är min familj. Men jag är inte attraherad av män och har aldrig vart det, säger tv-stjärnan.
– Han är min bäste vän, och känner kvinnan jag dejtar.
Enligt People umgås Braunwyn, Sean, flickvännen och barnen hemma, men tv-stjärnan tycker inte att det är så konstigt.
– Det är inte konstigare än du gör det. Jag vet inte riktigt hur vi får det att funka just nu, men på nåt sätt går det, säger hon i intervjun med GLAAD, och förtydligar samtidigt att maken Sean inte är gay.

Braunwyn Windham-Burke har både i serien och i sociala medier visat regnbågsöppenhet då hon uppmuntrade sitt 15-åriga barn Jacob att utforska sin könsidentitet genom att testa kläder som var kvinnligt kodade, få en proffssminkning och säga att hon älskar Jacob ”no matter what”. Den 4 juli publicerade hon en bild på Insta där hon bar en tröja med texten ”black trans lives matter”och den 15 september la hon också ut ett Instainlägg med texten ”Love Everyone” med en regnbågsemoji där hon på en bild bar en tröja med texten ”I Love Everyone”, och taggade GLAAD.