De här sammanfattningen kommer kanske bli lite annorlunda för jag har ändrat upplägget lite, typ mer bilder och kortare text. Men det är för att jag är så IRRITERAD på bönderna!! De väljer fel personer, alla är jätteosäkra på om de är kära och jag känner bara ”nej nu får det vara bra”. Men jag hoppas ni ska tycka den är rolig ändå såklart.

Japp, så det här hände. Pontus valde Emmy, men är kär i Lisa. Nej jag gillar inte detta. Stackars Emmy!! Varför håller bönderna på för? Patrik skickade hem sitt slutval förra veckan och Pontus var inte ens kär i sitt visar det sig nu.

Det ”roliga” i den här situationen är att Linda, som vanligtvis brukar hoppa på tåget utan att tänka, faktiskt är lite ifrågasättande. Linda nämnde på sin blogg innan säsongen startade att det kommer ”hända saker som aldrig hänt tidigare” och att ”detta är den sjukaste säsongen någonsin”.
Det skriver hon ju i och för sig jämt, men hon nämnde också att hon var lite arg?
Kanske var det den här situationen hon menade. Men snälla jag fattar henne. Är det någon bonde i årets säsong som varit säker? Har någon deltagare varit säker? Alla har ju bara gått runt och velat hela tiden, usch alla är så jobbiga?

Jag var helt övertygad om att Julias amazing dejting-skills skulle göra att hon blev vald, men så blev det icke. Helt ärligt jag är ganska glad över att Eriks slutval är över. Orkar typ inte mer.

Linda berättar om ännu en ”fantastisk plats”. Men vad är det för ”coolt boende” hon hintar om? Jodå, det framkommer snart.

Är det inte EXAKT detta man vill höra från en person man nyss sagt att man är förälskad i? Jag trodde att Mats var jättekär i Johanna, det verkade så under slutvalet.

Åh ja, vad mysigt. De ska bo i ett växthus. Också att Emma säger ”detta är bättre än utomlands”. Undra vad Folkhälsomyndigheten har betalat henne för att säga det?

Vadå, vad är det du aldrig sett tidigare Pontus? Vatten eller? Hahahhahahahahaha.

Jag är inte riktigt med på vad Emma tycker att Erik och hon har gemensamt och som är så ”unikt”? När de ”planerade framtiden” ihop på deras slutdejt sa hon att hon ville bygga ett gym. Är det vad hon menar? Isåfall gör hon bara saker som hon vet att han tycker om och är inställsam. Det kommer inte hålla i längden tyvärr!

Haha det var väldigt roligt när Pontus ville spela på att de var så olika för Lisa är stadstjej och han är bonde och Lisa blev SKITSUR. Så arg att hon snörpte med munnen.

Och sen ville hon rädda det såklart genom att säga att hon ändå tyckte att de var ganska lika ändå på många sätt, typ på sättet de ”tänker” och så gör Pontus den här minen. Hahahah. Lisa och Pontus är mitt nya favoritpar.

Men det kan inte bara varit jag som blev supernyfiken på detta? Att Pontus knappt gått i skolan. Jag vill veta vad han menar, vad innebär det.
Gick han liksom inte klart tredje klass och hoppade av skolan åtta år gammal, eller hoppade han av i högstadiet? Eller var det gymnasiet han inte gick?

Oavsett, inte konstigt då att han tycker Lisas högskoleutbildningen är något ”helt otroligt”.

Mats: ”Jag behöver lite tid”

Johanna: ”Jag älskar dig” ”Hej min älskade” ”Är vi ett par nu??”

Logiskt. Johanna du får faktiskt lugna dig du kommer kväva honom med dina känslor.

På tal om Mats och Johanna. Här har vi några som absolut inte har samma intressen. Men skönt att man är ärlig med det istället för att leva i förnekelse och tro att ”bygga ett gym ihop” innebär att man är lika.

Stackars Mats dock? Men han bor ju på Gotland! En ö omgiven av vatten! Han måste vänja sig.

Usch han mår skit.

Redan imorgon kommer man kunna se Lindas återbesök hos bönderna. Prognosen ser inte bra ut alltså. Det känns som om bara Pontus och Lisa fortfarande är ihop faktiskt.

Men vad hände här? Patrik har skaffat kille! Eller hade jag rätt? Är Nicklas tillbaka på gården?

Nicklas? Är det du?
Nej jag tror inte det. Det är nog bara en annan ung kille som Patrik fattat tycke för.