RuPaul fortsätter sitt uppdrag som innefattar total världsdominans och vi gläds såklart över det. Högst troligen kommer han aldrig att sluta med spin-offs, All Stars och allt annat som gjorts sedan starten av RuPauls Drag Race(RDR) säsong 1 som hade premiär 2008. Drivkraften från bekräftelsebehov och narcissism är helt enkelt för stark . Och att han älskar pengar såklart.

 

Det har konfirmerats att Drac Race kommer få versioner med queens från Australien och Nya Zeeland, ytterligare en säsong av Storbritannien, mer från Kanada och kanske en till från Nederländerna. Ja ni hör ju, vi kommer drunkna i tea-talk, kiki-ing och tucks. Men vad gör det.
Här kommer i alla fall en komplett guide, nästan helt och hållet snott från Gaytimes(förlåt). Enjoy!

PS. Ni har väl inte missat QX podcast ”Alfred och Drottningarna”? Finns på Spotify och iTunes!

Igång just nu

RDR Säsong 13
Just nu pågår säsong 13 av RDR och idag släpptes det femte avsnittet på WOW Presents Plus. Hittills har säsongen visat sig vara… helt okej. Det är inget som slagit direkt och försöken till wow-faktor har tyvärr missat målet. Men det finns potential, absolut!

Drag Race UK säsong 2
Något som däremot har slagit som tusan, är RDR UK säsong 2! Helt otroliga två första avsnitt och de innehåller allt man saknat från den amerikanska versionen – personlighet. Det är väl i och för sig ingen nyhet att britter är sjukt mycket roligare än amerikanare?

Bekräftade kommande säsonger

All Stars 6
I augusti förra året fick vi reda på att en All Stars säsong 6 blir av. Föga chockerande kanske och den stora snackisen har väl egentligen varit vilka queens som kommer vara med. Ryktena har baserats på vilka queens som inte var lika aktiva på sociala medier under inspelning, sa nej till gigs och sen massa spekulationer också.
Högst troligen har säsongen premiär nästan direkt efter att RDR säsong 13 avslutats, alltså i april.

Drag Race Spain
Castingen av den spanska versionen håller nog på att avslutas eftersom den öppnade runt nyår. I nuläget finns inga bekräftade domare, deltagare eller ens ett startdatum. Men säsongen ska ha premiär 2021 och det väntas snart komma mer info.

Canada’s Drag Race säsong 2
Första säsongen av den kanadensiska versionen blev en hit och tidigt 2021 öppnade castingen för den kommande säsongen. ”Tittarna kan förvänta sig ännu mer charisma, uniqueness, nerve och talent från de inspirerande queensen från Canada”, meddelade World of Wonder. Vi får väl bara hoppas att Jeffrey Bowyer-Chapman inte blir fullkomligt hatad, som han blev i första säsongen. Om han nu ens kommer tillbaka, men högst troligen baserat på hans biroll i säsong 13.
Premiär 2021.

Drag Race Down Under
En mashup av RDR New Zealand och Australia resulterade i Down Under. Det kommer alltså bli queens från både Nya Zeeland och Australien. RuPaul har själv sagt han ser fram emot att få visa ”queensen från Down Under” och att de har otroligt mycket talang och karisma. Men vad säger man inte för hajpen?
Premiären väntas bli sent 2021.

Drag Race UK säsong 3
Vänta va?! Två säsonger som har premiär samma år?
Ja, varför inte. När det annonserades att det blev en säsong 2, gick RuPaul ut och bekräftade att man även castade till en tredje säsong. Inspelningen ska vara igång i detta nu och väntas ha premiär i höst. Sickening.

(O)Bekräftade kommande säsonger

Drag Race Holland säsong 2
Okej jaja, det är inte bekräftat att det blir en säsong 2, men eftersom Gaytimes trodde det, så var jag tvungen att skriva det med? Säsongen hyllades för att ha en bred mångfald och representation bland dragqueensen, både baserat på bakgrund och personlighet.