För att fira att det var tio år sedan Lady Gagas platta Born This Way såg dagens ljus kommer en rad artister som är HBTQ+, eller i alla fall stora för den publiken, att tolka låtar från det albumet.

Big Freedia gör Judas och Orville Peck har gett sig i kast med titelspåret Born This Way, och de finns redan för lyssning på Spotify. Men i veckan släpptes en riktig drömkombo för regnbågsfansen då australiensiska gayikonen Kylie Minogue gav ut sin tolkning av Gagas Marry The Night.

Framöver kommer ännu fler artisterns tolkningar att släppas innan albumet, Born This Way Reimagined, med olika artisters Gaga-versioner släpps den 18 juni.

Lady Gaga har dessutom dragit igång en hel linje med olika merch för att uppmärksamma det viktiga jubileet och dessa prylar hittar du här.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/RhXFe4cscnk” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>