C’est La Vie Sundays är numer ett välbekant inslag under helgens sista dag i Stockholm. Temat i söndags var ”en galax långt långt borta” och kvällens värdhennor var Imaa Queen & Babsan, plus Sam Silver, C’est La Vie-debuterande dragkingen Liam Teasem och radarparet Vanity Vain och Misty Bubble.

Under kvällen blev det dessutom finbesök av Hanna Hedlund som fortfarande inte hittat sin astronaut. Andreas Ferronato DJ:ade och saxofonade och Caroline Jönsson sjöng.

Den här helgen öppnades även topdeck för att kunna ta emot fler gäster, då det faktiskt blev fullbokat redan i fredags! På Topdeck kan man vänta på bord i mån av plats

Imaa Queen, som för dagen var en galax (bokstavligen), inledde med låten Bigger av Beyonce och sen hälsade Christian Gerdes välkomna och berättade om solidaritetsfonden och deras regnbågsarmband som säljs ombord. Han passade dessutom på att prata om anti-hbtq lagarna som införts i Ungern och varför Pride fortfarande behövs.

Sen underhöll värddhennorna med alltifrån Star Wars-nummer via Babsans Vill ni se en stjärna till ett Gaga-esque Chromatica-nummer med Vanity Vain. Vi behöver knappast tillägga att Hanna Hedlund gjorde sin Mellohit Anropar försvunnen under aftonen till stort jubel.

Nästa C’est La Vie Sundays går av stapeln den 27 Juni och då är kategorin ”Sommar, Sommar”. Midsommar firas och det blir release för årets Borås Pridelåt This is your life av Kuba Jasiecki. Värdhennor denna kväll blir Lavender Whip, Man som härmar kvinnor och Imaa Queen.