Den 29 oktober kör Moxy äntligen en ny stor fest och den anordnas på ett helt nytt för den populära festarrangören: Debaser Hornstull Strand. Lokalen har plats till över 1000 personer och det blir två dansgolv med två barer.
– Det känns så overkligt fantastiskt kul att äntligen få sätta fart på Moxy – the Lesbian haven  igen, säger Anna Högkil, som  genom åren gett communityn massor av fester under Moxy-stämpeln.

Klockan 21.00 startar kalaset med en ”schlagerförfest” i lilla baren, Bar Brooklyn, med Mia Schotte. Mia, bekant från duon Miio, bjuder på underhållning tillsammans med queen Reine, som kommer vara värdinna. Det blir såklart förfestpriser i baren.

Klockan 23.oo öppnar stora dansgolvet där Dj Pamela och Dj Fride att styr musiken. Tillsammans har de spelat  på Stockholm Pride, Oslo Pride, Prague Pride och Ella Festivalen plus hundratals olika fester.
-Jag längtar! Det bästa med att spela på Moxy är att det känns som en förfest som aldrig tar slut. Alla är glada och ingen vill åka vidare. Jeg digger det, säger DJ Fride.

Biljetter köps via shop.qx.se.

Det blir fler dj-släpp längre fram och datum för nästa fest är redan spikad: 27 november! Håll utkik framöver på qx.se för mer info.