Ålands hav lär gunga än mer då två finska systrar som inte kan stå stilla ansluter sig till artistuppbådet på Viking Lines Dancing Queen den 17 december. Lili & Susie har packat väskorna fulla med sina hits, och är dessutom superaktuella med nya singeln Drömmar.

Varför blev just Drömmar er första singel på ett tag?
Drömmar blev första singel ut då den speglar den tid vi lever i och att vi under pandemin ännu mer känt hur viktig den inre rösten är och att hålla drömmarna levande. Den kom till en stjärnklar gnistrande kall vinternatt och jag minns precis känslan när vi bollade ord och känslor med Suzzie Tapper. Hon och vi har ett nytt samarbete med producent och låtskrivaren Mats Tärnfors, och vi har hittat en röd tråd ihop och flera låtar är under produktion. Anders Hanson jobbar vi också med och snart ligger även en ny låt klar med honom.

Vad kommer ni bjuda på under kryssningen, får vi höra Så Mycket Bättre-låtarna? 
– Vi kör i alla fall Hela livet var ett disco, det är ju en disconight! Vi gör ju en del gig innan jul med både stämningsfulla julkonserter i akustisk sättning samt live med band och singback, på stora och mindre intima scener. Vi har också spelat in en del kul tv som sänds vinter/ vår 2022.

När vi snackade för ett år sen enades vi om att Sending Out a a Message spelas alldeles för sällan, finns det chans att höra den?
– Vi har ju ett spännande samarbete påbörjat med Rebecca & Fiona och det finns snart mer att berätta där. Kanske vill dom hugga tag i Sending out a message!

vikingline.se