Ali Krieger och Ashlyn Harris

De två fotbollstjärnorna från USA hittade kärleken i varandra 2010 på ett landslagsläger. De dejtade i smyg i flera år tills de gick ut med sin kärlek i offentligheten. De gifte sig 2020 och i början av 2021 adopterade de dottern Sloane.

Ali Krieger och Ashlyn Harris

 

Jonathan Bennett och Jaymes Vaughan

Jonathan Bennett känd från All my children och som hunken i Mean Girls är förlovad med programledaren Jaymes Vaughan. Jaymes friade till Jonathan genom en egenskriven låt 2020 och paret har nu fullt upp att planera bröllopet. En svår uppgift då Jaymes önskar ett klassiskt och tidlöst bröllop medan Jonathan vill att det ska vara en blandning mellan när häxan Elphaba Thropp flyger i Wicked och finalnumret i musikalfilmen The Greatest Showman. Varma styrkekramar går ut till Jaymes.

Jonathan Bennett och Jaymes Vaughan

Sarah Paulson och Holland Taylor

De två lysande skådespelerskorna Sarah Paulson och Holland Tyler har varit ett par sedan 2015. De träffades för första gången tio år tidigare på en fest, redan då pirrade det till men relationen fick dröja då båda två var upptagna.

Sarah Paulson och Holland Taylor

Antoni Porowski och Kevin Harrington

Antoni som är Queer Eyes mat- och vinexpert har varit tillsammans med Kevin Harrington sedan 2019. Kevin är en doldis som arbetar på en reklambyrå i New York. Paret träffades på Instagram och gjorde relationen officiell efter att de deltagit i Bette Midlers Halloween-party.

Kevin Harrington och Antoni Porowski

Kristen Stewart och Dylan Meyer

Hollywood-stjärnan Kristen Stewart har hittat kärleken i manusförfattaren Dylan. Paret träffades för sex år sedan men blev tillsammans för fyra år sedan. Kristen har i intervjuer varit tydlig med att hon önskar att Dylan friar till henne, till stjärnans stora förtjusning blev drömmen sann i början av november, och enligt henne själv var frieriet ”helt perfekt”.

Kirsten Stewart och Dylan Meyer

Denis O’Hare och Hugo Redwood

Denis O’Hare, känd från American Horror Story och True Blood är sedan 2011 gift med inredningsarkitekten Hugo Redwood som han träffade på nätet. 2012 adopterade de sonen Declan som då var ett och ett halvt år gammal, men hade bott hemma hos paret sedan han var två veckor. 

Denis O'Hare och Hugo Redwood

Robin Roberts och Amber Laign

Good Morning America-programledaren Robin Roberts har varit tillsammans med doldisen Amber Laign i hela 16 år. Paret delar sin tid mellan en vacker gård i Connecticut och en trendig lägenhet i New York där Robin arbetar med sin morgonshow.

Robin Roberts och Amber Laign

Tig Notaro och Stephanie Allynne

Komikern Tig slog igenom internationellt med hennes otroliga Netflix-komedispecial om hennes bröstcancer. Hon är tillsammans med Stephanie Allynne sedan 2015. Stephanie är skådespelare men ett relativt okänt ansikte. tillsammans har de tvillingsönerna Finn och Max.

Stephanie och Tig

Connor Jessup och Miles Heizer

Skådespelaren Connor Jessup från Netflix-serien Locke & Key’s är tillsammans med 13 reasons why-skådisen Miles Heizer. Och det var just kärleken till Miles som inspirerade Connor att komma ut som gay 2019.

– När du är lycklig vill du vara lycklig offentligt, förklarade han i en intervju med Them.

Connor Jessup och Miles Heizer

Jane Lynch och Jennifer Cheyne

Skådespelaren Jane Lynch och flickvännen Jennifer Cheyne började dejta redan år 2000, men efter endast ett par månader gjorde de slut. Tio år senare sågs de igen och de gav relationen en ny chans. Och vilken tur, för enligt Jane så är paret fantastiskt lyckliga.

– Jag är tacksam varje dag, hela dagen för min relation med Jennifer. Hon är väldigt mjuk och feminin, samtidigt som hon är otroligt händig och har ett verktyg till allt. Det spelar ingen roll om det är lösa stuprör eller vår AC, hon kan fixa det. Jag är en sån som blir överväldigad och tappar tålamodet medan hon är lugn och metodisk. Hon är otroligt smart och jag är så glad att vi fann varandra.

Jane Lynch och Jennifer Cheyne