Låten “Somebody I F*cked Once” av den amerikanska sångaren och låtskrivaren Zolita släpptes i september 2021. Videon tar med tittarna på en nostalgisk tripp till det tidiga rosa 00-talet och är inspirerad av lebbfilmen “But I’m a Cheerleader”.

Zolita spelar den populära hejarklacksledaren som faller för skolans outcast, spelad av TikTok stjärnan Tatiana Ringsby, också känd som Tatchi. Fjärilarna i magen väcks till liv när tjejerna utbyter blickar, kletar in varandra i kermaiklera och hånglar – inte minst hos alla lesbianer.

Nu har videon nått 20 miljoner visningar och igår publicerade artisten ett inlägg på sin Instagram där hon och Tatchi kysser varandra. Hon skrev “Vad borde jag göra för att fira 20 miljoner visningar?”.

Fans världen över har fått upp ögonen för tjejerna och hoppas att deras kärlek inte endast är fiktiv. En person skrev “er kemi är så stark, jag trodde till och med att ni dejtar på riktigt” och en annan skrev “jag hoppas att det blir ni i slutändan, ni har så bra kemi”.

I en Q&A på Youtube bestämde sig musikvideoparet att äntligen svara på frågan om de dejtar varandra, men svaret lämnar oss dessvärre i sticket.

– Första frågan, som är 95 procent av alla frågor, är om vi dejtar. Vi kommer faktiskt inte svara på det (skrattar). Det är bara för oss att veta, säger Zolita varpå Tatchi fortsätter:

– Ja, det är bara för oss att veta! Blir det varmt här inne eller är det bara jag?

Se den glödheta musikvideon nedan!