Turturduvorna Viktor Frisk och Andreas Gran firade med en romantisk ”cheesy” vinmiddag. Andreas Gran visade också att han uppvaktats av pojkvännen på jobbet – med ett romantiskt bud bestående av blommor, chokladhjärta och ett mystiskt svart paket.

”Måste skryta lite över vilken drömkille jag har” skrev Andreas.

Viktor Frisk uppvaktade kärleken Andreas Gran.

Anja Pärson och hustrun Filippa Rådin firade kärlekens dag med mys i soffan samtidigt som de passade på att dela sin uppskattning för varandra på Instagram.

”Tacksam för att vi får dela varandras liv min Queen” skrev Filippa.

Anja Pärson och hustrun Filippa Rådin.

Jonas Gardell lyfte maken Mark Levengood med en rar throwback från Guldbaggegalan på 90-talet, då en glädjekyss blev en nyhetssnackis.

”När jag vann guldbagge för Pensionat Oskar i mitten av 90-talet blev jag förstås så glad att jag spontant kysste Mark. Dagen efter hade varje tidning i landet den här bilden på löpsidan, förstasidan eller mittuppslag.”

Modeprofilen Fredrik Robertsson hyllade fästmannen och hovfrisören Johan Hellström på Instagram.

”Jag är kanske den mest lyckosamma killen på jorden som har den här vackra, begåvade, galna, roliga och omhändertagande mannen som min valentine idag. Jag älskar dig Johan Hellström och i dag är bara en påminnelse att efter många prövningar och felsteg – så hittade vi kärlek.”

Fredrik Robertsson och Johan Hellström.

Magnus Carlsson och maken Mats Carlsson har varit gifta i snart 16 år, men Magnus glömde inte att hylla sin kärlek för det.

”Du är min favoritperson i hela universum. Glad alla hjärtans-dag älskling!”

Magnus och Mats Carlsson.

Peter Jöback och Oscar Jöback firade kärlekens dag tillsammans med sina två barn.

”Firar Alla hjärtans dag med den här killen och våra älskade döttrar. Vi ska passa på att fira hela veckan med min älskade familj!” skriver han på Instagram.

Peter och Oscar Jöback.

Fotbollsspelande paret Magdalena Eriksson och Pernille Harder lyfte kärleken för varandra på sina sociala medier.

”Min person” skrev Magdalena.

Magdalena Eriksson och Pernille Harder.