I söndags besökte Ezra Miller en bar i Hawaii. Strax efter midnatt hade andra besökare på baren börjat sjunga karaoke, något som väckte en ilska i skådisen.

Enligt lokal polis ska en person, som identifierats som Miller av bland annat Pink News, ha börjat ”skrika obsceniteter” åt de sjungande barbesökarna för att sen gå till attack mot en kvinna som höll i en mikrofon.

Barägaren ska ha försökt lugna skådisen men misslyckats och slutligen tillkallat polis som grep Miller. Hen släpptes efter att ha betalat borgen på 500 amerikanska dollar.

Det här är inte den första gången som Miller har tagit till fysisk våld. Enligt Variety blev stjärnan år 2020 rasade på en grupp fans som närmat sig honom. En person filmade Millers konfrontation med fansen där stjärnan syns ta strypgrepp på en av dem för att sedan trycka ner henne på marken.

I början av året hyllades Miller för att ha lagt ut en film där han mordhotar en lokalavdelning av den högerextrema organisationen Ku Klux Klan i Beulaville, North Carolina. I filmen rekommenderar han medlemmar att skjuta sig själva eller bli skjutna.