Mums Mums grundades för nästan 14 år sedan och har skapat sig ett namn som en av Sveriges mest älskade alternativa queerklubbar. Konstnären, dj:n, aktivisten och artisten Petter Wallenberg, mixar experimentell queerkultur, dragshow och klassisk housemusik i en härlig röra och resultatet är en queer klubb öppen för alla.

Under långfredagen den 15 april återuppstår Mums Mums för en natt, på Bar Brooklyn på Hornstull Strand. Kvällen innehåller musikquiz, dragshow, house och Pianotransan.
– Pandemin har gjort att vi alla behöver få leva upp och återuppstå ur mörkret! Det är viktigare än någonsin just nu när situationen är som den är i världen. Om så bara för en natt så ska vi släppa loss ljuset och kärleken, hälsar Petter Wallenberg.

Musikquizet är en dragshow med påsktema och levande musik framförd av artisten Inga tvivel som ställer frågor till publiken genom sånger, uppträdanden och klädombyten.
– Den som vinner kommer att krönas till Stockholms Jesus 2022 och de fina priserna kommer vara precis allt en sann Kristus-gestalt kan tänkas behöva, berättar Petter Wallenberg.

Därefter intas dj-båset av Petter Wallenberg, Lucky Slut Bonita och lostboy som spelar klassisk house med euforiska pianoslingor och vrålande divor fram till 03:00!
– Det blir musik från tiden när house var svart, gay och trodde på fred på jorden, avslutar Petter.