På långfredagen återuppstod den färgstarka queerklubben Mums Mums för en enda kväll. Det blev snabbt fullpackat då dörrarna slog upp med en partysugen queerpublik, dansgolv och uppträdanden.

Dragshowartisten Inga Tvivel höll i ett musikquiz på sång och piano som fick hela lokalen att dansa som kycklingar och vinnaren korades till “Stockholms Jesus 2022”. Efter det intogs scenen av Mums Mums-legendaren Pianotransan som gjorde comeback och skapade allsång med sina tolkningar av houseklassiker. Resten av kvällen fick DJ:s Petter Wallenberg, Lucky Slut Bonita, lostboy och Sonny & Cher hela lokalen att ösa på med dans till 03 på morgonen till klassiska housepianon, discodängor och vrålande divor.

– Det var som en stor euforisk karneval där människor i alla olika åldrar och storlekar dansade tillsammans och glömde världens elände för en kväll” säger Mums Mums grundare Petter Wallenberg.
– En  av gästerna utbrast att Mums Mums är som en enda stor bröllopsfest. Och det stämmer – det är som en bröllopsfest där alla får vara den lyckliga bruden!

För alla som längtar efter mer Mums Mums avslöjar Petter exklusivt för QX att den legendariska Underklädesfesten kommer tillbaka i sommar. Mer info kommer man hitta snart i Klubb Mums Mums-grupp på Facebook.