helgens klubbguide för alla tjejer ute i Sverige

TORSDAG
Helgen börjar tidigt för redan ikväll får Debaser Slussen, i Stockholm, besök av JD Samson som kommer köra ett DJ-set. JD är med i det feministiska bandet Le Tigre och spelar även tillsammans med Peaches liveband The Herms. Uppvärmningen står Swedish dyke vibes (Katja och Gunn) för. JD kommer att gå på cirka 23 och innan dess kommer det även bjudas på quiz med chans att vinna lite roliga priser.


FREDAG
Göteborg får hålla i hatten för The gayness in Sweden intar Sticky Fingers och lovar att det ”kommer att förvandlas till den galnaste Gay-plats bokstavligen över en natt!”.
Har du inte vägarna förbi Göteborg så bjuder även Stockholm upp till dans. På Restaurang Landet öppnar Innandömet sin famn och omsluter er alla ”Likt ett moget ostron öppnar Innandömet för första gången sitt saftiga gap och sväljer dig hel.”
Malmö är inte sämre och tar alla flator till himlen med Lesbian Heaven och Gävle Goes Gay.




LÖRDAG
Den nya gayvänliga klubben Euphoria slår upp sina dörrar sex lördagar fram över på Slagthuset i Malmö. Nu på lördag gästas klubben av inga mindre än Kikki Danielsson och Kakan Hermansson, och med Kakan bakom DJ-rattarna vet vi alla att publiken kommer bestå av galna ladys som svänger sina höfter till musiken.
I Stockholm håller Katja och Gunn lördagsställningen med Klubb KG på Kungsgatan 15. Swedish Dyke Vibes står för musiken och i baren kan du beställa roliga drinkar, shots och alkoholfria alternativ som ”Shane, Slick, Efva & Eva, Boobie och Jodie Foster”