I söndags var det nypremiär för C’est La Vie Sundays inför en fullsatt middagssittning på Patricia. Bland annat bjöds det på Miss Tobi-tolkningar av J.Lo och Kylie MinogueSeymour Bottoms körde svenska hits som borde vara med i Drag Race Sweden och gav publiken en sneakpeak på hur ett ”Lipsync for your life” kan se ut med motståndaren Chiwi. Chiwi i sin tur gjorde Ariana Grandes Break Free och drog därefter på ett exotiskt salsanummer på scenen som fick publiken att jubla.

Mellan akterna körde Maria Wells and The Songbirds klassiska schlagerlåtar, innan det blev ett gästspel av QX coverperson Julia Alfrida som sjöng låtar som Rich, Girls Girls Girls och WestPrides eget Pride-anthem Coming Out. Imaa Queen och Kubix  framförde också sin nya låt NAKED.

Showens avslutades med Patricias egna Leila Persson tillsammans med Tess Elfgren och hela personalen som sjöng We are family finnan båda utedäcken öppnades för att festa natten lång.

Nästa show är nu på söndag den 5/6 och då är det ”Super Sunday” på båten eftersom man är LEDIG dagen efter, nationaldagen.